Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
ОБЛАДНАННЯ
Цена
от до
Производитель

Корзина товаров

МАНГАЛИ
Мангали Електричні
Бренд: Олегия
Мангал електричний призначений для використання в підприємствах громадського харчування. Використову..
Мангали професійні
Бренд: Олегия
Мангал професійний. Мангал професійний призначений для приготування їжі на відкритому вогні в рес..
Мангали
Бренд: Олегия
    Якщо ви обожнюєте поласувати смаженим м'ясом з ароматним серпанком, запечени..

Зателефонуй зараз! Отримуй -5% від ціни!

 

Мангали для відпочинку на природі всією сім'єю

Коли настає весна приходить пора вилазки на природу. Якщо Ви не вегетаріанець, то чи не відмовтеся від ласого шматочка шашлику, приготованого на свіжому повітрі і на багатті з дров. Для готування м'яса дуже важко обійтися без використання мангала. Вони бувають різних видів: цегляні, ковані, з дахом. Стаціонарні підходять для дачних ділянок. Під них рекомендується встановлювати спеціальний майданчик, для забезпечення більшої безпеки. Але більш поширеним і простим у використанні є розбірний, виготовлений з нержавіючої сталі, мангал. Їх можна брати з собою на пікнік до лісу, річку, озеро або просто вийти у двір і приготувати чудовий шашлик.

Який же мангал краще вибрати для відпочинку?

У продажу існує просто величезна кількість різноманітних мангалів. Відразу ж виникає питання, як правильно вибрати і купити даний мангал? Все залежить від того, для яких цілей Ви збираєтеся його використовувати. Загалом, цей винахід прийшло до нас з гірського Кавказу, де приготування шашлику є багаторічною традицією. Для дачного використання краще вибрати мангал, оснащений дахом. Він допоможе Вам приготувати продукт в будь-які погодні умови, будь то дощ або сніг. Існує кілька критеріїв для правильного вибору:

  • Матеріал виготовлення. Необхідно вибрати модель, виготовлену з нержавіючої сталі, так як вона легша в транспортуванні і не містить ніяких шкідливих елементів в своїй конструкції. Дуже легко і добре прогрівається.
  • Необхідно звернути увагу на вибір глибини і товщини стінок розбірного мангала. Для правильного приготування м'яса необхідно щоб відстань між вугіллям і м'ясом було не менше ніж 15 мм. Щоб уникнути швидкого зношування корпуса, необхідно купити більш товстолистого мангал. Товщина повинна бути рівною не менше 7 мм.
  • Особливу увагу необхідно приділити ніжок, для більш стійкої та надійної експлуатації.
  • Відсутність хитання - добра ознака вибору якісного мангала.