Array
(
    [0] => Array
        (
            [name] => Русский
            [code] => ru
            [image] => ru.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/polka-teplova.html
            [redirects] => product/product
            [redirectst] => &product_id=785
            [id] => 2
        )

    [1] => Array
        (
            [name] => Ukrainian
            [code] => ua
            [image] => ua.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/polka-teplova.html
            [redirects] => product/product
            [redirectst] => &product_id=785
            [id] => 3
        )

    [2] => Array
        (
            [name] => English
            [code] => en
            [image] => gb.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/polka-teplova.html
            [redirects] => product/product
            [redirectst] => &product_id=785
            [id] => 1
        )

)
Русский Ukrainian English
063 686-23-89
057 780-57-30
050 303-40-24
098 930-74-54
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
info@olegiya.com.ua
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
ОБЛАДНАННЯ

Полка теплова

Виробник Олегия

Полка теплова

теплові полки
Теплові поверхні полиці розташовані у вигляді ярусів. Залежно від їх кількості полки можуть бути одноярусними, двоярусними. Вбудований електронагрівач забезпечує нагрів поверхонь полки. Напівфабрикати і готові страви можна розміщувати на теплової полиці в їдальні посуді або гастрономічних ємностях.
 
     З тепловими полками Ваші страви завжди залишаться підігрітими
Головне достоїнство теплових полиць в тому, що з їх допомогою будь-які страви потрібний час залишаться підігрітими в межах заданої температури. Крім цього, всередині полиць страви не «завітрюються", не пересихають, не втрачають запаху, кольору, смаку і харчової цінності.
Теплові полки значно полегшують роботу персоналу кухні та прискорюють час обслуговування відвідувачів закладу. Їх також можна використовувати для демонстрації готових страв і при організації самообслуговування - наприклад, в їдальнях готельних комплексів і адміністративних установ.
Перераховані вище факти є вагомими доказами на користь використання на кухні закладу громадського харчування такого обладнання, як теплові полки.

Написати відгук


Рейтинг Погано           Добре