Array
(
    [0] => Array
        (
            [name] => Русский
            [code] => ru
            [image] => ru.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/neitralne-obladnannya/kolodi-dlya-rubannya-myasa.html/koloda-dlya-rubannya-myasa.html
            [redirects] => product/product
            [redirectst] => &path=60_154&product_id=136
            [id] => 2
        )

    [1] => Array
        (
            [name] => Ukrainian
            [code] => ua
            [image] => ua.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/neitralne-obladnannya/kolodi-dlya-rubannya-myasa.html/koloda-dlya-rubannya-myasa.html
            [redirects] => product/product
            [redirectst] => &path=60_154&product_id=136
            [id] => 3
        )

    [2] => Array
        (
            [name] => English
            [code] => en
            [image] => gb.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/neitralne-obladnannya/kolodi-dlya-rubannya-myasa.html/koloda-dlya-rubannya-myasa.html
            [redirects] => product/product
            [redirectst] => &path=60_154&product_id=136
            [id] => 1
        )

)
Русский Ukrainian English
063 686-23-89
057 780-57-30
050 303-40-24
098 930-74-54
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
info@olegiya.com.ua
0 товаров
0 грн.
ОБЛАДНАННЯ

Колода для рубання м'яса

Виробник Олегия
от  
4400

Колода для рубання м'яса

Колоди застосовуються в супермаркетах, м'ясопереробних цехах та інших місцях, де потрібна щоденна нарізка продуктів. На колоді можна розрізати не тільки м'ясні та рибні вироби, але і різні напівфабрикати.
 Для виготовлення подібного пристосування використовуються такі матеріали, як нержавіюча труба, поліпропілен або дерево твердих порід (бук, дуб), яке попередньо висушують, прибирають задирки і обробляють парафіном. Дані складові вибрані не випадково: дерево є екологічно чистим матеріалом, а метал не піддається корозії і стійкий до перепадів температури, що важливо на кухні. У свою чергу, колоди з поліпропілену мають низький рівень водопроникності та гарний захист від впливу хімічних засобів.
 Найбільш популярні колоди з дерева. Для забезпечення особливої ​​міцності поверхня закріплена стяжкою з нержавіючої сталі, а також зварним каркасом по всій площі. Ніжки являють собою металеві труби діаметром приблизно 50 мм. Така конструкція забезпечує ударостійкість і зручність користування, але за цим обладнанням, на відміну від поліпропіленових, потрібен особливий догляд.
 Ось декілька простих правил:
1. після кожного застосування колода для рубання м'яса повинна залишатися сухою;
2. неможна залишати на ній вологі продукти. Кров потрібно щоразу зчищати скребком, а вологу вбирати паперовим рушником;
3. відбиваючи або розрізаючи м'ясо, треба стукати по всій поверхні, а не по одному місцю;
4. щоб дерево не вбирало запах риби, перед обробленням цього продукту потрібно змастити поверхню маслом;
5. також щотижня слід обробляти колоду рослинним маслом.

Написати відгук


Рейтинг Погано           Добре

Схожі товари