Array
(
    [0] => Array
        (
            [name] => Русский
            [code] => ru
            [image] => ru.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/neitralne-obladnannya/kolodi-dlya-rubannya-myasa.html/koloda-dlya-rozrubuvannya-myasa.html
            [redirects] => product/product
            [redirectst] => &path=60_154&product_id=257
            [id] => 2
        )

    [1] => Array
        (
            [name] => Ukrainian
            [code] => ua
            [image] => ua.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/neitralne-obladnannya/kolodi-dlya-rubannya-myasa.html/koloda-dlya-rozrubuvannya-myasa.html
            [redirects] => product/product
            [redirectst] => &path=60_154&product_id=257
            [id] => 3
        )

    [2] => Array
        (
            [name] => English
            [code] => en
            [image] => gb.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/neitralne-obladnannya/kolodi-dlya-rubannya-myasa.html/koloda-dlya-rozrubuvannya-myasa.html
            [redirects] => product/product
            [redirectst] => &path=60_154&product_id=257
            [id] => 1
        )

)
Русский Ukrainian English
063 686-23-89
057 780-57-30
050 303-40-24
098 930-74-54
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
info@olegiya.com.ua
0 товаров
0 грн.
ОБЛАДНАННЯ

Колода для розрубування м'яса

Виробник Олегия
от  
6050

Колода для розрубування м'яса

Застосовується на підприємствах громадського харчування та м'ясопереробних заводах. Каркас виконаний з нержавіючої профільної труби і поліпропіленової робочої поверхні товщиною 20-40 мм. Поліпропіленова стільниця легко витягується і моется.Возможно виготовлення колод за розмірами замовника.

Колода для розрубування м'яса -це універсальний помічник на будь-якій кухні.

Ця на вигляд досить масивна конструкція може бути виконана в мінімальних розмірах, а саме 500 * 500 * 850, і тим самим, знайде своє місце навіть на невеликій кухні. Застосування твердих порід дерева забезпечить тривалий термін служби.

Традиційна дерев'яна колода (матеріал дуб або ясен) - це професійний інвентар, який використовується з незапам'ятних часів, але не втратив своєї актуальності і на сьогоднішній день. При різних конфігуративно розмірах така колода легко впишеться в будь-який інтер'єр сучасної кухні.

У колодах для розрубування м'яса використовується різна товщина чурки, тим самим з'являється можливість вибору вироби для різних потреб.

Колода знаходить своє застосування не тільки на професійній кухні, але і в місцях продажу м'яса (торговий павільйон, м'ясний магазин, «точка» на ринку). Також широко застосовується в м'ясопереробній промисловості.

Крім дерев'яних колод для рубання м'яса, добре зарекомендували себе колоди з поліетиленовою поверхнею. Великою перевагою таких колод перед дерев'яними є простота в санітарній обробці і у відсутності запахів при щоденному використанні. Також колоди з поліетиленовою поверхнею мають меншу вагу, що істотно полегшує їх транспортування і переміщення.

Написати відгук


Рейтинг Погано           Добре

Схожі товари