Колода для розрубування м'яса
Колода для розрубування м'яса
Зателефонуй зараз! Отримуй -5% від ціни!
Застосовується на підприємствах громадського харчування та м'ясопереробних заводах. Каркас виконаний з нержавіючої профільної труби і поліпропіленової робочої поверхні товщиною 20-40 мм. Поліпропіленова стільниця легко витягується і моется.Возможно виготовлення колод за розмірами замовника.
Колода для розрубування м'яса -це універсальний помічник на будь-якій кухні.
Ця на вигляд досить масивна конструкція може бути виконана в мінімальних розмірах, а саме 500 * 500 * 850, і тим самим, знайде своє місце навіть на невеликій кухні. Застосування твердих порід дерева забезпечить тривалий термін служби.
Традиційна дерев'яна колода (матеріал дуб або ясен) - це професійний інвентар, який використовується з незапам'ятних часів, але не втратив своєї актуальності і на сьогоднішній день. При різних конфігуративно розмірах така колода легко впишеться в будь-який інтер'єр сучасної кухні.
У колодах для розрубування м'яса використовується різна товщина чурки, тим самим з'являється можливість вибору вироби для різних потреб.
Колода знаходить своє застосування не тільки на професійній кухні, але і в місцях продажу м'яса (торговий павільйон, м'ясний магазин, «точка» на ринку). Також широко застосовується в м'ясопереробній промисловості.
Крім дерев'яних колод для рубання м'яса, добре зарекомендували себе колоди з поліетиленовою поверхнею. Великою перевагою таких колод перед дерев'яними є простота в санітарній обробці і у відсутності запахів при щоденному використанні. Також колоди з поліетиленовою поверхнею мають меншу вагу, що істотно полегшує їх транспортування і переміщення.