Array
(
    [0] => Array
        (
            [name] => Русский
            [code] => ru
            [image] => ru.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/neitralne-obladnannya/kolodi-dlya-rubannya-myasa.html
            [redirects] => product/category
            [redirectst] => &path=60_154
            [id] => 2
        )

    [1] => Array
        (
            [name] => Ukrainian
            [code] => ua
            [image] => ua.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/neitralne-obladnannya/kolodi-dlya-rubannya-myasa.html
            [redirects] => product/category
            [redirectst] => &path=60_154
            [id] => 3
        )

    [2] => Array
        (
            [name] => English
            [code] => en
            [image] => gb.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/neitralne-obladnannya/kolodi-dlya-rubannya-myasa.html
            [redirects] => product/category
            [redirectst] => &path=60_154
            [id] => 1
        )

)
Русский Ukrainian English
063 686-23-89
057 780-57-30
050 303-40-24
098 930-74-54
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
info@olegiya.com.ua
0 товаров
0 грн.
ОБЛАДНАННЯ
Цена
от до
Производитель

Корзина товаров

Колоди для рубання М'ЯСА

Для того, щоб запропонувати м'ясо в продаж, спочатку його необхідно порубати, обробити. Будь-яке місце має бути обладнано. І для рубки теж. Колоди для рубання м'яса застосовуються здавна, просто матеріали - різні.


Сучасне обладнання для рубки: переваги


М'ясопереробні цехи, магазини, ресторани, кафе і бари, які працюють з м'ясними продуктами, повинні мати таке обладнання, яке відрізняється:
• якісними матеріалами, що не розколюються, як дерево;
• товщиною стільниці;
• відсутністю летять трісок;
• чистотою поверхні, легким зняттям для миття;
• красивим візуальним ефектом (за допомогою шліфування можна завжди приводити в належний стан).
М'ясна колода в рубку з ПЕТ плитою - це найкраще нейтральне обладнання, яке застосовується, крім вище зазначеного, в мисливських господарствах, цехах, виробництвах, професійних кухнях, пов'язаних з переробкою м'яса.


Особливості колод для рубки м'яса


Якість виробу дозволяє оптимізувати використання внутрішніх площ приміщень і підсобних кімнат. Економиться те, що неможливо повернути - час. Крім цього, зменшення витрат сил на виконання роботи стає вагомим показником для того, щоб придбати м'ясну колоду для рубання.
Стільниці виготовляються з марки AISI 304 «нержавійки». Це відповідає вимогам СЕС, тому що робочі поверхні повинні стикатися з харчовими продуктами, не вносячи негативні елементи. Щоб виріб був трохи дешевше за ціною, часто використовується марка AISI 430, тобто технічна нержавіюча сталь або взагалі покрита фарбою.
Вибирайте колоди для рубання м'яса на сайті Олега. Низька вартість, заводське виробництво і можливість зробити замовлення по заявленим вами параметрам робить придбання особливо привабливим.

Колода для розрубування м'яса
Бренд: Олегия
Застосовується на підприємствах громадського харчування та м'ясопереробних заводах. Каркас викон..
6050
Податок на обмін: 6050
Колода для рубання м'яса
Бренд: Олегия
Колоди застосовуються в супермаркетах, м'ясопереробних цехах та інших місцях, де потрібна щоденн..
4400
Податок на обмін: 4400