Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
ОБЛАДНАННЯ

Корзина товаров

УСТАНОВКИ ДЛЯ ШОКОВОЇ ЗАМОРОЗКИ

Для швидкого охолодження продуктів використовуючи камеру для шокової заморозки

Багато товарів в популярних кафе або ресторанах зберігаються в замороженому вигляді. Це дозволяє значно продовжити терміни зберігання продуктів, при цьому смакові якості зовсім не губляться. Для швидкої заморозки Вам знадобиться камера для, так званої, шокової заморозки. Їх головна відмінність від звичайних морозильних камер полягає в більш високій продуктивності холоду і наявністю примусової вентиляції, яка постійно допомагає циркулювати холодне повітря по камері. Камера для шокової заморозки дуже важлива для овочів, ягід та морепродуктів.


Апарати для шокової заморозки відносяться до установок, які працюють в широкому діапазоні температур. Працюю вони в двох основних режимах: режим охолодження і режим заморозки. Для звичайного охолодження продуктів температура знижується від +70 до +5 ° C всього за півтори години, а в режимі заморозки до -18 ° C - приблизно за 3,5-4 години. Відповідно, чим швидше буде охолоджуватися продукт, тим ймовірність збереження його смакових якостей і корисних речовин значно збільшиться.

Застосування шафи для шокової заморозки

Існує невелика відмінність між шафою і камерою для шокової заморозки. Другий вид найчастіше застосовується на великих виробничих фабриках, так як їх габарити занадто великі. Ціна і продуктивність шафи для шокової заморозки набагато менше, ніж у свого більшого товариша. Це обладнання частіше застосовується на дрібних фабриках, або в харчовій промисловості. У них можна швидко заморозити або охолодити, при потребі, різні види продуктів, починаючи від м'яса і закінчуючи навіть хлібобулочними виробами. Наявність примусової вентиляції дозволяє значно швидкого охолодження продуктів розміщені на кухонних стелажах.
Всі види шаф для шокової заморозки розрізняються за такими характеристиками:

  • Продуктивність заморозки продуктів кг / год;
  • Габаритні розміри всього обладнання;
  • Особливості конструкції.

Слід зазначити, що після заморозки, продукт може зберігати свою свіжість і корисні речовини до одного року. Перед прийомом в їжу, обов'язково необхідно підігріти продукт. Рекомендована температура підігріву - + 80 ° C. Це необхідно для запобігання появи бактерій після шокової заморозки. Ціна на цю шафу для шокової заморозки не повинна Вас лякати, найближчим часом після придбання цього товару, він окупиться і не буде займати занадто багато місця.

Ця категорія порожня.