М'ясорубка Everest TC 12 E (220)
М'ясорубка Everest TC 12 E (220)
М'ясорубка Everest настільного типу серії TC 12E (220) застосовується для перекручування м'ясних і рибних продуктів. Такі серії електром'ясорубок спеціально виготовлені для малих точок обслуговування як: торговельні точки або невеликих розмірів ресторани. Корпус виготовляється з полірованого алюмінію, а накопичувальна чаша разом з усім робочим вузлом і лотком виконані з харчової нержавіючої сталі. Це необхідно для запобігання потрапляння домішок в м'ясо. Самозатачивающиеся ножі м'ясорубки Everest TC 12E (220) відмінно справляються зі своєю роботою. Вся конструкція легко може розбиратися і чиститься. Обертання деталей забезпечує безшумний мотор.
Характеристики м'ясорубки TC 12E (220):
- Країна виробник - Італія;
- Підключення до електрики - 220 В;
- Продуктивність - від 50 до 150 кг / год;
- Навантаження - 0,75 кВт;