Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
ОБЛАДНАННЯ

Корзина товаров

М'ЯСОРУБКИ ПРОМИСЛОВІ

Застосування промислової м'ясорубки

Без промислової м'ясорубки не обійдеться жодна професійна кухня будь-якого ресторану, кафе або просто виробничого цеху м'ясокомбінату. Сам пристрій являє собою звичайну побутову м'ясорубку, але має більш складну конструкцію. Сама м'ясорубка - це електромеханічний пристрій, яке служить для полегшення і прискорення роботи персоналу. Такі апарати призначені для переробки м'яса, риби, овочів, фруктів в однорідну масу. Електричної промислової м'ясорубкою дуже просто керувати, так як практично всі процеси, пов'язані з роботою, автоматизовані. Завдяки знімним механізмам, очищення всього обладнання відбувається за короткий проміжок часу.

З чого складається професійна м'ясорубка

Незалежно від виробника, всі електром'ясорубки мають практично однакову конструкцію і складаються з таких основних деталей:

  • Пристрій для завантаження продуктів;
  • Робоча камера разом зі шнеком;
  • Редуктор разом з електродвигуном;
  • Вузол з ножами для різання продуктів.

Сам вузол складається з шнека, однією решітки і одностороннього ножа. Даний вузол називається стандартним, так як дозволяє перемелювати м'ясо лише з мінімальною кількістю прожилок. Його доцільніше використовувати тільки на невеликих виробничих підприємствах.

Так само існує, так званий, вузол ½ унгер. Це кращий устрій, яке зможе переробляти на годину до 180 кг м'яса.

І останній вид - це повний унгер. Даний вид вузла застосовується в великих виробничих цехах і здатний перемолоти до 300 кг м'яса за одну годину роботи. У конструкцію входить шнек, 2 решітки з отворами і 2 ножі.
Професійним електром'ясорубки властива функція «реверс». Сама функція дозволяє при необхідності обертати частини м'ясорубки в зворотну сторону.

Ця категорія порожня.