Array
(
    [0] => Array
        (
            [name] => Русский
            [code] => ru
            [image] => ru.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/articles/uniform-for-creating-the-image-of-the-institution.html
            [redirects] => information/articles
            [redirectst] => &articles_id=yniforms-dlya-spivrobitnukiv-obshepity.html
            [id] => 2
            [url_artical] => uniforma-dlya-sozdaniya-imidzha-zavedeniya-kak-odet-personal.html
        )

    [1] => Array
        (
            [name] => Ukrainian
            [code] => ua
            [image] => ua.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/articles/uniforma-dlya-sozdaniya-imidzha-zavedeniya-kak-odet-personal.html
            [redirects] => information/articles
            [redirectst] => &articles_id=yniforms-dlya-spivrobitnukiv-obshepity.html
            [id] => 3
            [url_artical] => yniforms-dlya-spivrobitnukiv-obshepity.html
        )

    [2] => Array
        (
            [name] => English
            [code] => en
            [image] => gb.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/articles/yniforms-dlya-spivrobitnukiv-obshepity.html
            [redirects] => information/articles
            [redirectst] => &articles_id=yniforms-dlya-spivrobitnukiv-obshepity.html
            [id] => 1
            [url_artical] => uniform-for-creating-the-image-of-the-institution.html
        )

)
Русский Ukrainian English
063 686-23-89
057 780-57-30
050 303-40-24
098 930-74-54
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
info@olegiya.com.ua
0 товаров
0 грн.

    



 


    

Уніформа для створення іміджу закладу. Як одягнути персонал?

Уніформа для створення іміджу закладу. Як одягнути персонал?
2017-08-17
Власники закладів громадського харчування кожен день вирішують силу-силенну завдань. Одне із них - «Яку уніформу підібрати для власного персоналу?». Так ... Питання, звичайно серйозне. Адже від цього вибору залежить багато чого. Звичайно, є і такі підприємці, що не хвилюються з даного приводу. Вони економлять на одязі для своїх співробітників, вважаючи за краще звичайний дрес-код: чорний низ і білий верх. Але, ми не радимо робити так. Краще підійдіть до вирішення цієї проблеми вдумливо, серйозно і грунтовно.
yniforma rabotnikov obshepita
Стильна і якісна уніформа створює хороше враження про заклад. Вона спонукає відвідувачів приходити в такий ресторан знову і знову. Якщо Ви правильно підберете дизайн одягу, колір і тканину, то Ваші співробітники будуть відчувати себе більш значимими. Вони захочуть викладатися наповну і доводити те, що їх заклад - краще з кращих. Так що, не ігноруйте це питання і візьміть на озброєння інформацію з нашої статті.
Уніформа персоналу - це ненав'язлива реклама закладу.

Основні критерії вибору

Ну що, Ви готові відійти від шаблонів і стереотипів? Тоді вперед!
При виборі одягу для персоналу пам'ятайте, він не повинна бути безглуздим, дотепнім і вульгарним. Віддайте перевагу уніформі, яка ідеально впишеться в загальну концепцію закладу громадського харчування та доповнить його. Вона максимально точно відобразить «характер» Вашого закладу.
Порада: Замовляючи уніформу, не забудьте нанести на неї свій логотип. Ця «прихована» реклама буде сприяти більшій впізнаваності Вашого бренду.
yniforma v restorane
Дуже багато залежить від підбору тканини. Вона не повинна бути маркою і мнутися. Бажано купити такий матеріал, який легко чиститься і відпирається.
Не забудьте про фурнітуру і аксесуарах.
 Головне, не переборщіть із цим. Адже, Вашим співробітникам буде незручно постійно поправляти зайві значки, зав'язки та інші дрібнички.
Комфорт і функціональність - невід'ємні властивості уніформи робочого персоналу.
 Погодьтеся, не дуже приємно дивитися на офіціанта, який те й робить, що поправляє свій одяг. Пам'ятайте, уніформа повинна сидіти на кожному співробітнику як влита. Не думайте, що незручний, але красивий і дорогий одяг справить на Ваших клієнтів належне враження.
Якість пошиття - запорука тривалої служби уніформи.
Якщо річ пошита якісно - носитися вона буде дуже довго. Так що, уніформа персоналу, яка відповідає найвищим стандартам якості, прослужить Вам не один рік.

dress-kod obshepita
Підводимо підсумки ...

Перше враження, при вході в заклад громадського харчування, залишається незмінним протягом тривалого періоду. Тому, ні в якому разі не економте на одязі для своїх співробітників. Нехай Ваші клієнти насолоджуються не тільки дивовижними стравами, але й приємним зовнішнім виглядом робочого персоналу.
Оригінальна і якісна уніформа є запорукою успіху Вашого закладу. І немає сенсу сперечатися з цим. Ви ж пам'ятаєте прислів'я? "Зустрічають по одягу…"
Отже, ми дали Вам кілька корисних порад, які допоможуть підібрати уніформу для робочого персоналу. Сподіваємося, що Ви скористаєтеся вищесказаним. Наостанок додамо, що не тільки одяг персоналу відіграє важливу роль у розвитку закладу громадського харчування, а й професійне обладнання. Наші фахівці підкажуть і допоможуть вибрати кращі кухонні агрегати для Вашого закладу. Ми знаємо, як вивести Ваш бізнес на нову сходинку!