Array
(
    [0] => Array
        (
            [name] => Русский
            [code] => ru
            [image] => ru.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/articles/caring-for-kitchen-equipment.html
            [redirects] => information/articles
            [redirectst] => &articles_id=yhod-za-kyhonnum-obladnannyiam.html
            [id] => 2
            [url_artical] => yhod-za-kyhonnum-oborydovaniem.html
        )

    [1] => Array
        (
            [name] => Ukrainian
            [code] => ua
            [image] => ua.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/articles/yhod-za-kyhonnum-oborydovaniem.html
            [redirects] => information/articles
            [redirectst] => &articles_id=yhod-za-kyhonnum-obladnannyiam.html
            [id] => 3
            [url_artical] => yhod-za-kyhonnum-obladnannyiam.html
        )

    [2] => Array
        (
            [name] => English
            [code] => en
            [image] => gb.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/articles/yhod-za-kyhonnum-obladnannyiam.html
            [redirects] => information/articles
            [redirectst] => &articles_id=yhod-za-kyhonnum-obladnannyiam.html
            [id] => 1
            [url_artical] => caring-for-kitchen-equipment.html
        )

)
Русский Ukrainian English
063 686-23-89
057 780-57-30
050 303-40-24
098 930-74-54
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
info@olegiya.com.ua
0 товаров
0 грн.

    



 


    

Догляд за кухонним обладнанням: поради та підказки

Догляд за кухонним обладнанням: поради та підказки
2017-07-27
Щоб кухонне обладнання працювало без проблем і приносило максимальну користь, необхідно забезпечити йому регулярний догляд. Пам'ятайте, доглядати за будь-якою технікою потрібно правильно і своєчасно. Не відкладайте в «далекий ящик», те, що слід зробити сьогодні. Проводьте регулярні чистки, міняйте зношені або зламані деталі і не допускайте помилок в експлуатації електромеханічних приладів.
kyhonnoe oborydovanie
У даній статті ми написали для Вас кілька простих правил по технічному обслуговуванню кухонних агрегатів. Рекомендуємо прочитати їх і взяти на озброєння.

Гарантійний талон: заповнюємо та спимо спокійно

Купуючи обладнання для ресторану, обов'язково заповніть гарантійний талон. Так Ви зможете отримати безкоштовне обслуговування і ремонт придбаної техніки. Зазвичай, термін дії подібних сервісних зобов'язань варіює від одного до трьох років. Тому, не нехтуйте цією можливістю, адже вона збереже Ваші гроші і нерви.

Знайомство із керівництвом по використанню

Для початку, прочитайте інструкцію з експлуатації кухонного приладу. Тут Ви знайдете основні поради та підказки по використанню агрегата. Хочете підтримувати своє обладнання у відмінному стані - читайте інструкцію по його експлуатації.

Навчання співробітників

Головна причина несправності будь-якого обладнання - недбалість і неправильне використання.
Ці два фактори можуть стати каменем спотикання в отриманні гарантійного обслуговування техніки. Навчайте свій персонал правильно працювати з кухонними агрегатами, будь то проста м'ясорубка або програмований пароконвектомат. Кухар, який знає, як користуватися тим чи іншим приладом, зможе швидше приготувати страву.yhod za kyhonnum oborydovaniem

                                                  Щоденні мийки та генеральні чисти

Найважливіший порада по догляду за кухонним обладнанням - щоденна мийка.
Якщо не очищати прилади від кіптяви, жирних нальотів і залишків продуктів, то з ладу можуть вийти не тільки механічні елементи агрегату, але і дорогі електронні.
Обов'язково встановіть графік генеральної чистки. Таке «прибирання» можна проводити раз на тиждень, щомісяця або раз на півроку. Все залежить від типу і моделі техніки.

                                                    Регулярна діагностика обладнання

Коли Ви проводите генеральне чищення обладнання, переглядайте всі його доступні частини: шланги, дроти, труби і т.д. Якщо Ви помітили тріщини, оголені контакти або інші неполадки, скоріше усуньте їх.
Усунення маленької несправності обходитися дешевше, ніж капітальний ремонт в майбутньому.

Своєчасна заміна зламаних або зношених деталей

У світі немає нічого вічного ... Тим більше кухонного обладнання. Згодом деякі деталі зношуються і потребують заміни. Якщо Ви побачили, що прилад працює не належним чином, проведіть його діагностику і знайдіть «слабку ланку». У тому випадку, коли Ви прийняли рішення про самостійний ремонт техніки, переконайтеся на 101%, що Ви в змозі зробити все правильно. Подібні заходи можуть анулювати гарантійні зобов'язання фірми виробника. Так що, без особливої ​​потреби не лізьте, туди, куди не слід.

remont oborydovaniya
«Хімічна інструкція»: дотримуємося і не забуваємо

Застосовуючи хімічні засоби для миття приладів, завжди дотримуйтесь правил безпеки і поради щодо їх використання. Частка обладнання миючими концентрами, які не рекомендовані виробником - вкрай небезпечна. Ви можете нашкодити робочому персоналу і техніці.

Доглядаємо за нержавійкою

Зазвичай професійне кухонне обладнання виготовляється з нержавіючої сталі. Незважаючи на свою довговічність і міцність, даний матеріал піддається корозії, іржавіє і забарвлюється в інший колір. Щоб запобігти таким небажаним наслідкам, доглядайте за сталевими агрегатами ПРАВИЛЬНО! Користуйтеся лише спеціальними миючими засобами і ганчірочками для нержавійки, а також, не залишайте рештки їжі і вологу на даних приладах.

І на останок…

Купуйте професійне обладнання тільки в перевірених постачальників і виробників. Не женіться за дешевими підробками. Так, Ви вбережете себе від непотрібних витрат на ремонт абсолютно нової техніки.
Підприємство «Олегія» пропонує Вам широкий асортимент високоякісного вітчизняного та закордонного обладнання. Надійність, доступна ціна і оперативна доставка товарів - наші переваги.
Менеджери ЗТО «Олегія» нададуть допомогу при виборі кухонного обладнання та дадуть поради щодо його експлуатації.
 Будьте з нами, і ми не підведемо!