Array
(
    [0] => Array
        (
            [name] => Русский
            [code] => ru
            [image] => ru.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/articles/how-to-open-fast-food-point.html
            [redirects] => information/articles
            [redirectst] => &articles_id=yak-vidkrity-tochku-fast-fudu.html
            [id] => 2
            [url_artical] => kak-otkrit-tochku-fast-fuda.html
        )

    [1] => Array
        (
            [name] => Ukrainian
            [code] => ua
            [image] => ua.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/articles/kak-otkrit-tochku-fast-fuda.html
            [redirects] => information/articles
            [redirectst] => &articles_id=yak-vidkrity-tochku-fast-fudu.html
            [id] => 3
            [url_artical] => yak-vidkrity-tochku-fast-fudu.html
        )

    [2] => Array
        (
            [name] => English
            [code] => en
            [image] => gb.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/articles/yak-vidkrity-tochku-fast-fudu.html
            [redirects] => information/articles
            [redirectst] => &articles_id=yak-vidkrity-tochku-fast-fudu.html
            [id] => 1
            [url_artical] => how-to-open-fast-food-point.html
        )

)
Русский Ukrainian English
063 686-23-89
057 780-57-30
050 303-40-24
098 930-74-54
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
info@olegiya.com.ua
0 товаров
0 грн.

    



 


    

Ідея для бізнесу: як відкрити точку фаст-фуду

Ідея для бізнесу: як відкрити точку фаст-фуду
2017-06-02
Заклад фаст-фуду - це вигідно і прибутково!
Всі, від малого до великого, є клієнтами різних точок швидкого харчування. Школярі, студенти, батьки з дітьми, а також, працівники всіляких підприємств, хоч раз в житті, куштували смачну і ситну фаст-фуд їжу. Тому, попит на дану продукцію - був, є і буде.

fast-fyd
Все починається з ідеї ...

Перш, ніж Ви сядете обмірковувати свій бізнес-план, визначитеся з форматом закладу. Що це буде? Підприємство стаціонарного або мобільного типу. Врахуйте, «фаст-фуд на колесах» - відмінний варіант для новачків. Він не вимагає великих вкладень. Маневреність, швидка окупність і простота організації - головні переваги такої торговельної точки.
Стаціонарний заклад фаст-фуду (піцерія, бістро, кав'ярня, бар, міні-ресторанчик і т.д.) потребують солідних грошей. Вам знадобляться фінансові кошти для оренди і ремонту приміщення, придбання обладнання, видачу зарплати робочому персоналу. Отже, якщо Ви маєте «мішечок золота», тоді - вперед!
Зверніть увагу, ніхто не назве Вам точну суму грошових ресурсів, які необхідні для відкриття фаст-фуду. Все залежить від безлічі факторів.
Перш за все, проаналізуйте «фаст-фуд ринок» в своєму місті. Зробіть висновки про рентабельність підприємства. Не забудьте, про такий аспект, як конкуренція. Якщо вона занадто велика - задумайтеся, може, варто відмовитися від геніальної затії ... Ні? Ну, тоді, продовжимо.

План дій

Щоб втілити в життя велику і важливу справу потрібно дві речі: чіткий план і обмежений час.
Стандартний порядок дій, які необхідно здійснити для відкриття стаціонарної точки швидкого харчування, такий:
1. Написання бізнес плану (розробка концепції).
2. Пошук приміщення і оформлення документів.
3. Ремонт приміщення.
4. Підключення до електрики і водопроводу.
5. Складання меню.
6. Пошук і придбання обладнання, посуду, інвентарю і меблів.
7. Пошук постачальників продуктів харчування.
8. Підбір і найм робочого персоналу.
9. Установка устаткування.
10. Реклама.
11. «ЗАПУСК».
tochka fast-fyd
Для реалізації ідеї «фаст-фуду на колесах» Вам потрібно:
1. Розробити концепцію.
2. Придбати або орендувати обладнання.
3. Зареєструватися і отримати всі необхідні дозволи.
4. Визначитися з асортиментом страв.
5. Знайти підходяще місце для торгівлі.
6. СТАРТУВАТИ.
Оформлення бізнесу - це один з початкових етапів здійснення поставленого плану. Якщо Ви вирішили відкрити стаціонарний заклад, тоді реєструйтеся, як товариство з обмеженою відповідальністю. Для відкриття мобільної торговельної точки оформляти, як індивідуальний підприємець. Запам'ятайте, в будь-якому випадку, Вам знадобитися дозвіл санітарно-епідеміологічної та пожежної служби, а також, сертифікати якості продукції та обладнання.

retro fast-fyd fyrgon
Маленькі хитрощі

Варто відзначити, що 80% успіху Вашого бізнесу залежить від вибору місця торгівлі. Тут, як то кажуть: «крок вправо, крок вліво ...».
Вибирайте людні місця.
Парки, сквери, площі, школи, лікарні і бізнес райони міста - це найприбутковіші точки. Тут завжди багато людей і всі вони хочуть перекусити. Встигнете розміститися в такому містечку - виграєте джек-пот.

Рекламуйте свій заклад.
«Стаціонарні фаст-фуди» необхідно рекламувати. Роздавайте листівки, клейте об'яви, використовуйте Інтернет. Не економте на рекламі, інакше як клієнти дізнаються про Вас ?!
Підберіть адекватний і відповідальний персонал
Персонал - це «серце» Вашого закладу. Щоб воно билося без перебоїв, найміть вихованих, акуратних і комунікабельних працівників.
Якщо Ви плануєте відкрити фаст-фуд на колесах, то спочатку можна працювати самостійно. Отже, Ви позбудетеся від додаткових витрат на заробітну плату персоналу.
Придбайте якісне та надійне обладнання.
Коли Ви визначитеся з меню, тоді подумайте про кухонне обладнання. Воно повинно відповідати всім нормам і стандартам. Інтенсивність експлуатації такої техніки - максимальна. Тому, вибирайте даний товар у перевірених виробників.
Фахівці ЗТО «Олегія» підкажуть Вам, яке обладнання дозволить реалізувати найсміливіші «фаст-фуд ідеї». У нас Ви знайдете готові рішення для створення своєї маленької справи. Ми знаємо, як повинен працювати Ваш бізнес!