Array
(
    [0] => Array
        (
            [name] => Русский
            [code] => ru
            [image] => ru.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/articles/
            [redirects] => information/articles
            [redirectst] => &articles_id=yak-pravilno-organizuvati-robota-of��c��antom-shob-vse-bulo-zadovolen��.html
            [id] => 2
        )

    [1] => Array
        (
            [name] => Ukrainian
            [code] => ua
            [image] => ua.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/articles/
            [redirects] => information/articles
            [redirectst] => &articles_id=yak-pravilno-organizuvati-robota-of��c��antom-shob-vse-bulo-zadovolen��.html
            [id] => 3
        )

    [2] => Array
        (
            [name] => English
            [code] => en
            [image] => gb.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/articles/
            [redirects] => information/articles
            [redirectst] => &articles_id=yak-pravilno-organizuvati-robota-of��c��antom-shob-vse-bulo-zadovolen��.html
            [id] => 1
        )

)
Русский Ukrainian English
063 686-23-89
057 780-57-30
050 303-40-24
098 930-74-54
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
info@olegiya.com.ua
0 товаров
0 грн.

    



 


    

Список статей

18.06.2018

Столи виробничі: вибираємо і купуємо

Дорогі читачі, сьогодні ми з Вами зануримося в світ професійного кухонного обладнання, зокрема, поговоримо про виробничі столи. Так, немає сенсу сперечатися з тим, що стіл - це важливий елемент на будь-якій кухні і не тільки ... Він потрібен кухареві, як повітря. Без нього неможливо приготувати смачну їжу. Такі меблі є ключовою деталлю на харчоблоці всіх закладів громадського харчування. Вони бувають різними: відрізняється за розміром, типом і призначенням ... Але, головною узагальнюючою особливістю виробничих столів вважається те, що вони повинні бути максимально зручними, функціональними, якісними і, повинні відповідати найсуворішим вимогам СЕС. Отже, вибираючи дане кухонне пристосування, будьте уважні і не поспішайте. Тут не можна допустити помилку. Тому, ми під ..

06.06.2018

Все в цілості й схоронності: металеві шафи в справі

Металеві шафи є дуже поширеними меблями. Вони зустрічаються практично скрізь: у навчальних закладах, офісах, банках, складських приміщеннях, магазинах, супермаркетах, закладах громадського харчування і т.д. Повірте, це далеко не весь список місць, де Ви можете зустріти це популярне обладнання. Але, ми не будемо витрачати Ваш час даремно. Давайте поговоримо про те, які ж бувають металеві шафи, для чого вони використовуються і як правильно вибрати таку важливу деталь інтер'єру. Так ось, дорогі читачі, приймайте зручне положення - ми починаємо! Види Отже, металеві шафи бувають різних типів, габаритів і конфігурацій. Але, головною відмінністю данних меблів вважається їх призначення. За цим критерієм шафи діляться на наступні види: офісні шафи (використовуються ..

31.05.2018

Які бувають вішала для туш та що вони можуть?

Дорогі читачі, сьогодні ми не будемо з Вами говорити про те, як відкрити якийсь заклад громадського харчування або приготувати щось смачненьке. Давайте просто черпно максимум корисної інформації про таке важливе і, не побоюся цього слова, незамінне обладнання - вешала для туш. Дані пристосування часто застосовуються в деяких закладах громадського харчування, виробничих і торгових підприємствах. Вони потрібні там, де розбирають, транспортують, зберігають або продають м'ясні туші (чверті і напівтуші). Так-так, без вішал неможливо акуратно розмістити подібну продукцію або легко обробити її. Як бачите, ці «сталеві тримачі» ого-го як необхідні. Отже, Вам варто бути обізнаним в цій справі, щоб сміливо застосовувати на практиці головні аспекти вибору даного ..

22.05.2018

Технології UNOX: готуємо смачно і просто!

В даний час приготування різних кулінарних шедеврів стало настільки простим завданням, що навіть кухар-початківець може легко створити смачну страву. Завдяки сучасному кухонному обладнанню та, звичайно, умілим рукам кулінара, ми має можливість покуштувати справжні ласощі, які моментально вражають наші смакові рецептори. Тому, більшість закладів громадського харчування мають таку важливу професійну техніку, як пароконвектомати, духові шафи, конвекційні печі і т.п. Але, давайте не будемо відходити далеко від теми ... Сьогодні ми поговоримо з Вами про технології, які використовуються в кухонному обладнанні торговельної марки UNOX. Так що, приймайте зручне положення і уважно вивчайте наступну інформацію! Градуси під контролем Spido.GAS ™ Мабуть, ..

08.05.2018

Деко - важлива дрібниця на професійній кухні

Для приготування різноманітних страв необхідні деко. Вони є незамінними помічника на професійній кухні. Без їх участі неможливо створити дивовижні пироги, повітряні булочки, соковите м'яско, апетитну лазанью, рибку та інші ласощі. Як не крути, деко - це важливі девайси, які дозволяють готувати корисну і смачну їжу. Так що, давайте не витрачати час даремно, а скоріше дізнаємося максимум слушної інформації про цей кухонний атрибут. Отже ... Види і призначення деко Мабуть, ми почнемо з того, що дека бувають різні. Повірте, це начиння має безліч варіацій. По-перше, воно відрізняється за матеріалом виготовлення. Наприклад: деко з нержавіючої сталі Ці девайси є міцними, довговічними і простими в гігієнічній обробці. Вони стійкі до впливу кисл ..

07.05.2018

Клієнти, гроші і млинці...

У нашій країні повно точок фаст-фуду, які продають ситну і смачну, але далеко не корисну їжу. Ми із задоволенням купуємо цю смакоту, а потім скаржимося на погане самопочуття і зайві кілограми на талії. А як же здорове харчування ?! Ви відповісте: «Ніяк!». З одного боку Ви маєте рацію, адже у нас не так багато закладів громадського харчування, де можна було б поїсти без шкоди для власного організму. Але, все можна змінити ... І почнемо ми це прямо зараз! Виходячи з вищесказаного, непогано було б задуматися про такий бізнес, як млинцева. Так-так. Саме млинці можуть принести Вам відверто великий дохід. Такий заклад обов'язково сподобається вимогливим клієнтам, які хочуть смачно поїсти і не зіпсувати своє здоров'я. Повірте, домашні млинці з різноманітними начинками - це популярна, а також, ..

04.05.2018

Кухонні візки: практично, функціонально і недорого

Професійна кухня - це місце, де створюються справжні кулінарні шедеври. Тут все повинно бути максимально функціонально і практично. Устаткування, інвентар і меблі слід розміщувати так, щоб нічого не заважало роботі кухарів. Правильна організація праці на харчоблоці є запорукою успіху будь-якого закладу громадського харчування. Отже, для того щоб прискорити процес готування їжі, а також, обслуговування клієнтів, необхідно скористатися кухонним візком. Це пристосування незамінне в ресторанах, столових, піцеріях і т.д. За допомогою візка можна вирішити безліч проблем. Наприклад, вивозити готові страви гостям, зберігати кухонний інвентар або забирати брудний посуд із залу. Як бачите, ці «столики на коліщатках» важливі і потрібні! Але, є одне, але ... Щоб не помилитися при виборі такого в ..

25.04.2018

Успішний кондитер знає, як залучити клієнтів, а ти?

Сьогодні, дорогі читачі, ми поговоримо з Вами про те, як зробити кондитерський бізнес процвітаючим. Для початку, давайте визначимося з тим, що успіх будь-якого закладу громадського харчування залежить від декількох факторів: меню; персоналу; місця розташування; цінової політики; атмосфери (інтер'єру). Кожен з цих пунктів має бути максимально обміркований і виконаний на 100, ні, навіть на 200%. Тільки в такому випадку Ви можете розраховувати на «милість» і увагу клієнтів. Але, не будемо все узагальнювати, і відхиляться від теми. Зараз нас цікавлять ефективні способи збільшення потоку відвідувачів в кондитерській. Так-так, саме про «солодкий» бізнес піде далі мова. Щоб створити хорошу репутацію для власного закладу, зверніть увагу на наступні «фішки» успіш ..

23.04.2018

Простий і вигідний бізнес: м'яке морозиво

Морозиво ... М-м-м. Яка ж це смакота. Всі від малого до великого обожнюють ласувати таким десертом. Пломбір, крем-брюле, шоколадне, фісташкове, ягідне морозиво і ще багато інших смаків пропонує сучасний виробник, але ... Головним ф'юженов нинішнього часу вважається м'яке морозиво. Воно має ніжну кремоподібну консистенцію і просто тане в роті. Повітряна структура і бездоганні смакові якості даного продукту багато в чому перевершують класичний варіант. Тому популярність м'якого морозива зростає з кожним днем. Чистий прибуток від продажу таких солодощів може в два рази перевищувати собівартість інгредієнтів, витрачених на їх приготування. Так що, гріх не скористатися шикарною можливістю, і відкрити власну точку виробництва, а також, продажу данних ласощі. Для того щоб у ..

19.04.2018

Під забороною: «табу» успішних кухарів

Шеф-кухарі - це свого роду художники, які cтворюють справжні кулінарні шедеври. Вони вміють ідеально поєднувати неповторні смаки і текстури. Страви, які виходять з-під рук таких умільців, підкорюють серця гурманів. Але, перш ніж досягти небувалих професійних висот, кожен кулінарний маестро набивав шишки і робив для себе висновки. Повірте, ці люди наполегливо вчилися, отримували безцінний досвід і встановлювали негласні «табу», які допомагали їм уникнути всіляких труднощів ... Подібні заборони не просто важливі, а критично необхідні. Вони дозволяють легко добиватися успіху і дають можливість стрімко просуватися кар'єрними сходами. Не можна на кухні ресторану робити все, що тобі хочеться. Потрібно дотримуватися основних правил і вимог ведення даного бізнесу. Тому, якщо Ви хочете, щоб робочий ..