Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
http://olegiya.com.ua/ua/articles/vubsr-muychogo-zasoby-dlya-posydomuiku.html

Вибір миючого засобу для посудомийки: щоб все блищало!

Вибір миючого засобу для посудомийки: щоб все блищало!
2017-09-29
Посудомийна машина - це обладнання, без якого не може повноцінно функціонувати жоден ресторан, бар, кафе, їдальня, піцерія, закусочна і т.п. Вона давно втратила статус «непотрібної забаганки» і зайняла ключове місце на професійній кухні. За допомогою даного агрегату можна оперативно і якісно відмити гору посуду. Зауважте, що вручну Ви навряд чи так швидко впораєтеся з цим завданням. Але є одне "але". Якщо Ви хочете, щоб посудомийка виконувала свої обов'язки на всі сто, тоді підберіть для неї оптимальний миючий і ополіскуючий засіб. Врахуйте, права на помилку у Вас немає. Купили погану «хімію», вважайте, - зламали посудомийку! Щоб Вас не торкнулася подібна доля, скористайтеся нашими порадами. Читайте уважно і запам'ятовуйте!

vubor mouchego redstva
Чим мити посуд в машинці?

На сьогоднішній день асортимент спеціальних речовин, призначених для миття посуду в машинці, досить широкий. Сучасний ринок пропонує споживачеві наступні засоби:
  • гелі;
Найпопюлярніші, економічні і зручні! Вони є найбільш безпечним для машинки. Гелі не містять абразивів, пом'якшують воду, швидко розчиняються і видаляють важко виводимі плями. Подача рідкого засобу для миття посуду здійснюється автоматично зі спеціальних каністр.
  • порошки або гранули;
На практиці ці засоби використовуються не так часто, як гелі. Вони не мають в своєму складі ополіскувач, тому його необхідно купувати окремо. Коштують ці засоби дешевше рідких, але вони не такі безпечні. Порошки та гранули викликають деякі труднощі в дотриманні точного дозування: частенько споживач перебавляет або недосипає потрібну кількість засобу. Тому «страждає» ефективність миття посуду.
  • таблетки;
Не бажано використовувати для старих моделей посудомийних машин. Найбільше цей вид миючого засобу підходить для машинок з фронтальним типом завантаження. Мінус таблеток - при короткому циклі миття даний засіб може не розчинитися, та й коштують вони трохи дорожче, ніж порошки.
tabletki dlya posydomoiki
  • універсальні речовини;
Такі засоби є досить популярними. Вони мають потрійну дію: миючу, обполіскувальну і пом'якшувальну. Користуватися ними зручно і вигідно.
  • еко-засоби;
Дані речовини мають гіпоалергенні властивості. Вони нешкідливі, але недостатньо ефективні.
  • ополіскувачі;
Вони змивають і нейтралізують дію миючого засобу. Надають посуду блиск.
  • пом'якшувачі води;
Спеціальні засоби (солі), які необхідні для зменшення рівня жорсткості води. Вони захищають машинку від накипу.
  • освіжувачі.
Застосовують для того, щоб посуд після миття мав приємний аромат.

mouschee sredstvo
І на «десерт» ...

Хочете продовжити життя своєї посудомийки і, заодно, підвищити ефективність її роботи, тоді врахуйте наступні нюанси:
  1. Ні в якому разі не застосовуйте в посудомийній машині звичайні засоби, які використовуються для ручного миття посуду. Підбирайте миючу «хімію» відповідно до типу та класу машинки.
  2. Віддайте перевагу слаболужним миючим засобам із ензимами. Вони ідеально підходять для будь-якого посуду і дбайливо відмивають її навіть при температурі 40-50 ºС.
  3. Не використовуйте для посуду, виготовленого з кришталю, срібла і фарфору, хлоровані миючі речовини.
  4. Якщо Ви придбали НЕ універсальний миючий засіб, тоді обов'язково купіть спеціальну сіль, обезжирюватель і ополіскувач. Без цієї «хімії» Ваша посудомийка довго не протягне!
  5. Завжди звертайте увагу на склад миючого засобу. Слідкуйте, щоб в ньому не було фосфатів, барвників і хлорного відбілювача.
posydomoika
Отже, ми відкрили перед Вами всі карти. Тепер Ви знаєте, що до чого. Тому, нам залишилося тільки нагадати, що фахівці підприємства «Олегія» готові допомогти Вас з вибором посудомийної машини. Ми підкажемо кращі моделі даного обладнання, а також, підберемо самий якісний і надійний продукт!