Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
http://olegiya.com.ua/ua/articles/urna-dlya-fydkorty-skaju-smittu-ni.html

Урни для фудкорту: скажи сміттю «НІ»!

Урни для фудкорту: скажи сміттю «НІ»!
2018-07-10
Всі ми любимо чистоту і порядок, а особливо там, де відпочиваємо. Тож не дивно, що мільйони людей люблять ласувати всілякою смакотою в мережі ресторанів швидкого харчування під назвою «Макдональдс». Там не зустрінеш гору сміття і брудних тарілок, адже все продумано до дрібниць. У Макдональдсі привітний персонал, смачна їжа і багато урн для фудкорту. Так-так, здавалося б така дрібниця, ці сміттєзбірники, а користі від них ого-го! Тому ніколи не нехтуйте дрібницями! Вони суттєво спростять Вам життя. Пам'ятайте, дотримання санітарно-гігієнічних норм ще ніхто не відміняв. Так що, урни для фудкорту Вам на допомогу!
yrna dlya fydkorta
Урни для фудкорту - це спеціальні контейнери, які призначені для збору харчових відходів і брудного пластикового посуду. Вони допоможуть підтримати чистоту в ресторанах, які практикують самообслуговування, а також інших точках громадського харчування. Таке обладнання значно прискорює процес роботи закладу, скорочує кількость персоналу і витрати на дотримання чистоти в приміщенні. Воно зменшує навантаження на працівників громадського харчування і дозволяє максимально ефективно організувати самообслуговування відвідувачів. Урни для фудкорту приносять величезну користь. Використовуючи ці нехитрі пристосування, власники точок швидкого харчування отримують такі вигоди:
зниження витрат на найм додаткового персоналу (клієнти самі прибирають за собою, тому «зайві» офіціанти Вам не знадобляться);
скорочення часу обслуговування кожного гостя закладу (отримав замовлення, приготував, видав і готовий до реалізації наступного замовлення);
швидке прибирання харчових відходів, а також використаного посуду, і як наслідок, збільшення потоку клієнтів (тут все досить легко: відвідувачі поїли, прибрали за собою: місце чистеньке і вільне, його може зайняти наступний гість).

Що собою являють урни для фудкорту?

Конструкція урн для фудкорту досить проста. Вона становить собою металевий каркас, внутрішню ємності для збору сміття, тримачів для зберігання брудних підносів, маятникових дверцят (кришки), яка закриває контейнер з відходами. Поверхня урни може бути матовою або глянсовою. Габаритні розміри також варіюють. Все залежить від побажань і потреб замовників.
yrna dlya mysora
Важливо: Головне, щоб така урна була зручною, адже клієнт повинен швидко скинути в неї сміття з таці, а не возитися з цією справою. Врахуйте, що таке обладнання повинно бути містким, щоб з нього не випадали відходи, і прибиральниця не бігала кожні півгодини, щоб видалити з нього зайве. Дверцята і кришка сміттєзбірника повинні щільно закриватися, в іншому випадку, неприємні запахи будуть поширюватися по залу, і відлякувати клієнтів.

Переваги урн з нержавіючої сталі

Урни для фудкорту, які виконані з нержавіючої сталі (найчастіше марки AISI 430) виглядають досить строго і лаконічно. Не дивлячись на інтенсивну експлуатацію, вони можуть похвалитися тривалим терміном служби і приємним зовнішнім виглядом. Таке обладнання не потребує періодичного фарбування і спеціалізованого догляду. Поверхня урни стійка до корозії, впливу хімічних миючих засобів, а також, механічних пошкоджень. Дане обладнання досить компактне і містке. Воно не займе багато місця, тому його можна поставити в будь-якій точці залу.
Металеві урни для фудкорту виробництва ЗТО «Олегія - це довговічні, міцні і функціональні контейнери для збору брудних підносів і харчових відходів.

yrna dlya fydkorta internet magazin
Чому у нас вигідно купувати обладнання для закладів громадського харчування?

Підприємство «Олегія» є відомим виробником торгового і кухонного обладнання в Україні. Ми - це відповідальний підхід до виконання будь-якого завдання, якісна продукція та найнижчі ціни на вітчизняному ринку. Фахівці нашого підприємства завжди готові допомогти Вам з вибором того чи іншого виробу. Індивідуальний підхід до кожного клієнта, мінімальні терміни виготовлення професійного обладнання під замовлення і широкий вибір продукції на будь-який гаманець - наші вагомі переваги. ЗТО «Олегія» - це надійність і гарантія високої якості, перевірена роками!