Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Ввиду нестабильного курса валют, просим
актуальные стоимости уточняйте
у менеджеров!
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
http://olegiya.com.ua/ua/articles/tonkochi-yaponskoi-kyhni-obladnannya-dlya-syshi-bary.html

Тонкощі японської кухні: обладнання для суші-бару

Тонкощі японської кухні: обладнання для суші-бару
2017-11-29
Суші - це популярна страва не тільки в Японії, але і в Україні. Практично в кожному місті нашої країни є суші-бари, які пропонують відвідувачам екзотичні азіатські страви. І, повірте, ці заклади рідко пустують. Вони підкуповують клієнтів своїм меню. Звичайно, складно відмовитися від можливості покуштувати роли, суші, салати, супи та інші страви японської кухні ?! Але мало хто знає, що для приготування такої їжі потрібні не тільки вмілі руки кухарі, але і хороше обладнання. Тому, давайте скоріше заповнимо прогалину в цих знаннях. Ну, що ж - поїхали!
syshi bar
Суші бар - це заклад, в якому готують і подають найвідоміші страви країни висхідного сонця. Він підкуповує нас яскравим колоритом, цікавим оформленням залу і незвичайною подачею їжі. Ключовим критерієм успіху такого закладу є правильно підібране і якісне обладнання. Не секрет, що для приготування страв японської кухні найчастіше застосовують рис, морепродукти, овочі і фрукти. Так-так, м'ясоїди тут не наїдяться ... Так, що вже вибачте. Але, як є, так і є ... Не дивлячись на це, всі вищевказані продукти необхідно правильно зберігати і готувати. Отже, Вам не обійтися без такого обладнання:
1. Холодильного:
  • суші-кейс - потрібен для короткочасного зберігання і презентації готової суші; він не заморожує і не підсушує роли; температура всередині такого агрегату знаходиться в межах від +5 до +10 ° С;
  • холодильний стіл - використовують для короткочасного зберігання інгредієнтів;
  • шафа морозильний - застосовують для тривалого зберігання заморожених продуктів;
  • шафа холодильна - необхідний для зберігання готових страв, а також інгредієнтів;
  • ледогенератор - задіють для виробництва льоду.
2. Теплове:
  • рисоварка - одне з найважливіших обладнань в суші-барі; воно необхідне для приготування розсипчастого рису;
  • для варки поверхня - застосовують для готування гарячих блюд і супів;
  • марміт - використовує для того, щоб приготовані страви залишалися теплими протягом тривалого часу;
  • фритюрница - для приготування ролів в паніровці або клярі;
  • гриль тепан'які - обладнання, яке дозволяє готувати їжу відразу на розпеченій поверхні; воно потрібно для обсмажування морепродуктів і овочів;
  • термос - застосовують для зберігання рису;
  • пароконвекційна піч - універсальний агрегат, який необхідний для готування різних блюд, а також, розморожування деяких продуктів.
oborydovanie syshi bara
3. Електромеханічне:
  • слайсер - для нарізки сирів і риби;
  • блендер - потрібен для приготування соусів, крем-супів і пюре;
  • кухонні ваги - для зважування інгредієнтів;
  • овочерізка - необхідна для нарізки овочів в салати, другі і перші страви.
4. Нейтральне:
  • мийна ванна - застосовується для миття продуктів і кухонного посуду, а також, розмерзання напівфабрикатів і заморожених продуктів;
  • стелажі - встановлюють для зберігання посуду, спецій і соусів;
  • навісні полки - потрібні для зберігання кухонного начиння і запакованих НЕ швидкопсувних продуктів;
  • столи - використовують для приготування суші і інших азіатських страв.

posyda syshi bara
Важливі «дрібниці»

Основними атрибутами азіатської кухні є ножі. Без них ніяк! Самими распатроненнимі і незамінними в суші-барі вважаються наступні види ножів:
  • янагі - ніж, за допомогою якого ріжуть рибу на тоненькі й рівні пластини; він використовується для нарізування ролів;
  • деба - ніж для оброблення рибних хрящів;
  • хонесюкі - обваловувальний ніж, який потрібен для усунення кісток з риби і відділення рибного філе;
  • ніж для нарізки овочів;
  • удон кирі - застосовується для виготовлення локшини.
Також на японській кухні не обійтися без килимка для прокатки риби, лопатки для рису, обробних дощок і набору посуду для суші (паличок, дерев'яних підставок, мисочок, тарілочок, супових чаш, соусниці, глечика для саке і т.д.). Варто відзначити, що посуд в суші-барі повинна бути виготовлена ​​з екологічно безпечних і якісних матеріалів - бамбука, кераміки, фарфору і меламіну. Вона вигідно підкреслює статус закладу і вносить в нього «соковиту» родзинку. Тому, купуючи кухонний інвентар і столові прибори для суші-бару - не економте. Пам'ятайте, скупий платить удвічі більше!

kypit oborydovanie v syshi bar
І наостанок про головне

Ну ось, ми і розповіли Вам, яка кухонне начиння, інвентар та обладнання потрібно для такого закладу, як суші-бар. Сподіваємося, Ви все запам'ятали і взяли на замету. Нам залишилося тільки додати, що фахівці підприємства «Олегія» завжди готові допомогти Вам з вибором професійного кухонного обладнання. У нас Ви можете замовити виріб за індивідуальними параметрами. Ми врахуємо всі Ваші побажання.

Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /olegiya.com.ua/www/index.php on line 125