Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
http://olegiya.com.ua/ua/articles/tehnologii-unox-gotyemo-smachno-i-prosto.html

Технології UNOX: готуємо смачно і просто!

Технології UNOX: готуємо смачно і просто!
2018-05-22
В даний час приготування різних кулінарних шедеврів стало настільки простим завданням, що навіть кухар-початківець може легко створити смачну страву. Завдяки сучасному кухонному обладнанню та, звичайно, умілим рукам кулінара, ми має можливість покуштувати справжні ласощі, які моментально вражають наші смакові рецептори. Тому, більшість закладів громадського харчування мають таку важливу професійну техніку, як пароконвектомати, духові шафи, конвекційні печі і т.п. Але, давайте не будемо відходити далеко від теми ... Сьогодні ми поговоримо з Вами про технології, які використовуються в кухонному обладнанні торговельної марки UNOX. Так що, приймайте зручне положення і уважно вивчайте наступну інформацію!

oborydovanie unox
Градуси під контролем Spido.GAS ™

Мабуть, почнемо ми з технології Spido.GAS ™ - точний контроль температури всередині робочої камери газових печей даного бренду.
Ну, що сказати, це важлива і досить корисна функція. Вона дозволяє рівномірно поширювати потоки гарячого повітря в робочому просторі печі. Система точно контролює показники температури і не дає їм впасти або піднятися понад зазначені показники. Дані про споживання енергії та робочу температуру виводяться на дисплей печі. Отже, користувач легко відстежує, всі необхідні показники і коригує їх по мірі необхідності.

Технологія MIND.Maps ™ або намалюємо - будемо їсти!

Суть цієї технології полягає в тому, що кухар може створити точний графічний малюнок процесу готування. За допомогою олівця MASTER.Touch ™ Ви промальовувати етапи готування того чи іншого блюда, а також вказуєте температурні параметри, вологість повітря і швидкість конвенції, а потім зберігаєте дані в спеціальній програмі CURVES. Кілька простих жестів, об'єднаних в певні лінії і, вуаля, піч UNOX почала приготування Вашої страви.
Тут немає нічого складного, парочка рухів руки по дисплею і м'ясо «по-царськи» запікається в духовці. Повірте, воно не пересушиться і не підгорить. Все контролюється технологією візуальної мови MIND.Maps ™. Тому, Ви, наче справжній художник, малюєте полотно, яке в підсумку стане апетитною і смачною стравою.

pechi unox
UNOX.Care - автоматична система чищення печі

Ми згодні, що приготування їжі - це головна функція печей, конвектомат та іншого теплового обладнання даного бренду. Але, за будь-якою технікою потрібен догляд, який краде багато часу і коштів. Отже, виробники професійного кухонного обладнання UNOX вирішили істотно спростити нам життя. Вони створили таку систему технологій, як UNOX.Care. Вона дозволяє скоротити витрати на чистку техніки і максимально автоматизувати цей процес. Завдяки спеціальним фільтрам AUTO.Pure вода очищається від накипу, а технологія UNOX.PURE-RO гарантує бездоганну демінерализацию води: усуває високий вміст хлору і інших агресивних речовин. Також, багато важливих завдань з чищення внутрішньої камери печі лягає на плечі системи Rotor.KLEAN ™, яка виконує автоматичну мийку обладнання. Повірте, вона справляється зі своїми обов'язками на всі 200%. Тому, Вам не доведеться витрачати масу сил і часу на очищення печі. За Вас все зробить UNOX.Care - гарантія ідеальної гігієни і чистоти!

tehnologii unox
STEAM.Plus - з легким паром!

Дана технологія забезпечує миттєве зволоження робочої камери. За рахунок потужних вентиляторів, які обертаються з високою швидкістю, відбувається інжекція води і утворюється пар. STEAM.Plus характерно для теплового обладнання серій ChefLux, BakerLux, а також, LineMiss і Micro.
Система оптимального парозволоження внутрішньої камери істотно скорочує час готування, покращує теплопередачу і перешкоджає пересушування продукту. Вона дає можливість максимально якісно сформувати структуру хлібобулочних виробів і надати їм рум'яну скоринку. Їжа, яка піддається впливу такого пара, зберігає неперевершені смакові якості і виглядає апетитно!

AIR.Plus і AIR.Maxi ™ - технології контролю потоків гарячого повітря всередині робочої камери печі

Щоб їжа рівномірно пропеклася, потрібно грамотно відрегулювати напрямок і силу повітряних потоків всередині камери. Для цього існують такі важливі технології як, AIR.Plus і її вдосконалена версія AIR.Maxi. Суть їх полягає в тому, що дані програми регулюють швидкість вентиляторів з реверсним рухом, які забезпечують ідеальне приготування їжі на всіх рівнях.
Технології AIR.Plus і AIR.Maxi допоможуть кухареві створити найделікатніші і ніжні ласощі, що вимагають кропіткого приготування, а також, популярні страви, для готування яких потрібна інтенсивна теплова обробка.

kypit oborydovanie unox
Підсумок

Як бачите, виробник обладнання торгової марки UNOX подбав про своїх клієнтів. Він максимально оптимізував всі етапи готування їжі і спростив участь кухаря. Інноваційні технології UNOX дозволяють домогтися найкращих результатів у приготуванні навіть найскладніших страв. Так що, володарі кухонних агрегатів даної торгової марки точно не помиляться. Вони отримають надійну і функціональну техніку, яка виведе будь-який заклад громадського харчування на новий рівень. Важливо, що на сторінках сайту ЗТО «Олегія» Ви знайдете кращі моделі теплового обладнання ТМ UNOX і не тільки. У нас є маса варіантів для комплектації Вашого закладу громадського харчування. Звертайтеся до фахівців підприємства «Олегія» - вони із задоволенням підберуть для Вас ідеальну техніку за найвигіднішою ціною!