Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Ввиду нестабильного курса валют, просим
актуальные стоимости уточняйте
у менеджеров!
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
http://olegiya.com.ua/ua/articles/stolu-vurobnuchi-oburaemo-i-kypyemo.html

Столи виробничі: вибираємо і купуємо

Столи виробничі: вибираємо і купуємо
2018-06-18
Дорогі читачі, сьогодні ми з Вами зануримося в світ професійного кухонного обладнання, зокрема, поговоримо про виробничі столи. Так, немає сенсу сперечатися з тим, що стіл - це важливий елемент на будь-якій кухні і не тільки ... Він потрібен кухареві, як повітря. Без нього неможливо приготувати смачну їжу. Такі меблі є ключовою деталлю на харчоблоці всіх закладів громадського харчування. Вони бувають різними: відрізняється за розміром, типом і призначенням ... Але, головною узагальнюючою особливістю виробничих столів вважається те, що вони повинні бути максимально зручними, функціональними, якісними і, повинні відповідати найсуворішим вимогам СЕС. Отже, вибираючи дане кухонне пристосування, будьте уважні і не поспішайте. Тут не можна допустити помилку. Тому, ми підготували для Вас наступну інформацію. Читайте уважно, запам'ятовуйте і застосовуйте на практиці отримані знання.

stol proizvodstvennui
Застосування і види виробничих столів

Виробничі столи встановлюються не тільки на кухні, а й в мийних і заготівельних цехах. Вони застосовуються для оброблення риби і м'яса, чищення овочів і фруктів, приготування їжі та формування її на порції, збору брудного посуду, зберігання і установки професійного обладнання, а також, всілякого кухонного начиння. Такі меблі мають безліч варіацій виконання. За своїм призначенням та функціональністю вони діляться на наступні види:
  • обробні столи (використовуються для оброблення м'яса та риби; встановлюються на кухні ресторанів та їдалень; витримують навантаження до 50 кілограмів);
  • столи для збору відходів (мають отвір в стільниці, через який видаляються відходи після очищення харчових продуктів, наприклад, чищення овочів; під отвором в столі встановлюється відро для сміття, в яке забираються всі відходи);
  • кондитерські столи (використовуються в кондитерських, піцеріях, булочних, вареничних та інших закладах, які часто працюють з тістом; виготовляються з натуральних і безпечних матеріалів, стійких до зайвої вологи і деформацій);
  • столи-тумби (застосовуються для максимальної економії місця на кухні; за своєю конструкцією нагадують комоди з робочою стільницею; мають бічні і задні стінки, двері, додаткові полиці і висувні ящики, де можна зберігати різний інвентар, посуд або деякі харчові продукти);
  • острівні столи (розміщуються в вигляді «острова" не біля стін приміщення, а посеред кімнати, не мають бортів і часто використовуються на кухні ресторану);
  • пристінні столи (найчастіше застосовуються для облаштування кафе, ресторанів, фуд-траків, столових і магазинів; обладнані спеціальними приставними бортиками, які перешкоджають попаданню харчових відходів і крапель вологи за стіл).
kypit stol proizvodstvennui
Важливо: Столи, вироблені ЗТО «Олегія», діляться на два класи: професійні та економ. Професійна серія виробничих столів виготовляється повністю з нержавіючої сталі, і в свою чергу, підрозділяється по маркам на AISI 304 і AISI 430. В економ варіанті робоча поверхня стола зроблена з нержавіючої сталі AISI 304 або 430 (на вибір), а каркас виготовлений з конструкційної сталі з порошковим покриттям. Виробничі столи для кафе, барів, ресторанів стандартних розмірів і під замовлення в будь-якому виконанні можна знайти в каталозі інтернет-магазину або оформити заявку з менеджером.

Переваги столів з нержавіючої сталі

Виробничі столи, виготовлені з нержавіючої сталі мають ряд таких переваг, як:
  • стійкість до вологи, високих температур, хімічних засобів, а також інтенсивних навантажень;
  • повна безпека у використанні;
  • привабливий зовнішній вигляд;
  • легка гігієнічна обробка;
  • висока стійкість на всіх типах підлогових покриттів;
  • тривалий термін експлуатації.

vubrat kypit stol proizvodstvennui
Критерії вибору виробничих столів

Вибираючи виробничий стіл, звертайте свою увагу на якість сталі, яка застосовується для виготовлення стільниці. Кращим варіантом є сталь марки AISI 304 і AISI 430. Не економте на столі! Це може зіграти з Вами злий жарт! Купивши дешеві кухонні меблі, Ви можете запросто отримати виріб, на поверхні якого швидко виступлять тьмяні плями, зміниться колір стільниці, а на місцях зварних швів з'явиться корозія, що абсолютно неприпустимо в «харчовій справі».
Намагайтеся уникати столів з полірованим покриттям. Виглядають вони звичайно круто, але в процесі експлуатації на них відразу помітно безліч подряпин і розводи від води. Отже, матові виробничі столи більш кращі.
Важливо, наявність у столу регульованих по висоті ніжок. Це зручно і практично. Так як стіл можна запросто підігнати по зростанню людей, які будуть за ним працювати. Також, жирним плюсом буде наявність суцільної або гратчастої полиці та видвижних ящіків, які можна використовувати для зберігання сировини або кухонного начиння.

vidu stolov proizvodstvennuh
Висновки

Ну що, Ви вже знаєте, як вибрати виробничий стіл. Тут все досить просто ... Звертайте увагу на габарити обладнання, матеріал виконання та функціональність. Також, віддавайте перевагу перевіреним виробникам. Пам'ятайте, за столом повинно бути зручно і комфортно працювати. Звертайтеся до наших фахівців, вони з радістю допоможуть Вам вибрати виробничий стіл, який буде повністю відповідати всім Вашим запитам. У нас є різні варіанти даного обладнання. Тому Ви легко виберете для себе найкраще рішення.