Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Ввиду нестабильного курса валют, просим
актуальные стоимости уточняйте
у менеджеров!
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
http://olegiya.com.ua/ua/articles/pyat-svitovuh-trendiv-v-indystrii-vupichku-sho-prugotyvatu-do-chau.html

5 світових трендів в індустрії випічки: що приготувати до чаю?

5 світових трендів в індустрії випічки: що приготувати до чаю?
2018-03-07
Ароматні булочки, тістечка, кекси, торти та інші десерти є основою меню будь-якої кондитерської або кафе. Відвідувачі приходять в такі заклади, щоб випити чашечку гарячої кави або чаю, а також, покуштувати чудову випічку. Щоб клієнти були задоволені, і їх кількість збільшувалася з кожним днем, необхідно знати кілька «солодких» секретів ... Дорогі читачі, пропонуємо Вашій увазі п'ять світових трендів в індустрії випічки. Ми розповімо Вам, які хлібобулочні і кондитерські вироби зараз популярні. Ви дізнаєтеся основні тонкощі, які допоможуть Вам вивести свій бізнес на нову сходинку. Читайте уважно цю статтю, а потім, сміливо використовуйте вивчену теорію на практиці.

receptu vupechki
«Гібридна» випічка

Сучасного споживача складно чимось здивувати. Він розпещений масою всілякої смакоти. Тому прості пироги, млинці або ватрушки відійшли на задній план. Тепер ласуни хочуть «конкретно» побалувати свої смакові рецептори. І це стало можливим завдяки гібридній випічці. Даний тренд з'явився в Європі вже в 2016 році. Він має на увазі під собою поєднання декількох десертів в єдине ціле. Наприклад, можна з'єднати рогалики з пончиками або вафлі з донатами. Це напевно сподобається Вашим клієнтам, адже несподіване поєднання декількох видів тіста і начинок обов'язково здивує навіть найвибагливіших гурманів і змусить їх повертатися до Вас знову і знову. Так що, експериментуйте і отримуйте від цього не тільки задоволення, але і грошову вигоду.

Перехід до снеків

Громіздка випічка і звичайний хліб відходять на задній план. Зараз настав час снеків. Так-так, ви не помилилися. Світ, який вимагає від людей постійного і негайного руху, призводить до того, що всі перекушують на ходу. І повірте, їсти об'ємну булочку йдучи на роботу не дуже то і зручно. Так ось, на допомогу нам проходять снеки - маленькі хлібці з розмарином, кунжутом, оливками, часником або іншими начинками. Вони компактні і максимально зручні для швидкого перекусу. Тому, пропонуємо Вам рецепт смачних снеків з цибулею і зеленню.
sneki
Складові
Для тіста:
  • борошно - 2 склянки;
  • тепла вода - 1 стакан;
  • дріжджі свіжі - 25грамм;
  • яйце - 1 штука;
  • оливкова олія - ​​1 столова ложка;
  • сіль - 1 чайна ложка.
Для начинки:
  • червона цибуля - 1 штука;
  • свіжий кріп - 1 маленький грубок;
  • часник мелений - за смаком;
  • сіль - за смаком;
  • перець мелений чорний - за смаком;
  • прованські трави - за смаком.
Приготування
Спочатку зробимо тісто. Для цього з'єднуємо теплу воду, оливкову олію, сіль, яйця і дріжджі. Ретельно перемішуємо і поступово вводимо борошно. Замішуємо густе тісто. Далі готуємо начинку. Рубаємо на дрібні кубики цибулю і шаткуємо кріп. Потім з'єднуємо їх з часником, прованськими травами, сіллю і меленим перцем. Додаємо начинку в тісто і ретельно перемішуємо. Залишаємо тісто на півгодини в теплому місці. Воно повинно збільшитися в об'ємі вдвічі. Ще раз вимішуємо тісто і розгортаємо на тонкі смужки. Викладаємо його на деко змащений маслом і випікаємо в духовці при температурі 220 градусів протягом 15 хвилин. Снеки готові. Смачного!

pasha kylich
Сезонна випічка

Перевіреним способом залучення уваги клієнтів є використання сезонного або тематичного хліба. Це означає, що на деякі свята слід готувати традиційну випічку з тих продуктів, які можна купити тільки в цю пору року. Наприклад, на Хеллоуїн потрібно готувати хліб з гарбузом, на Великдень - великодній хліб або паску, на Різдво - імбирне печиво, на Медовий або Яблучний Спас - булочки з медом і пироги з яблуками. Проявляйте фантазію і балуйте своїх відвідувачів. Повірте, розуміння того, що придбати цю випічку можна тільки в певний сезон - спонукає людей ще більше купувати подібні страви.

Особливі види випічки: естетичний хліб

Тенденція до експериментів у сфері випічки торкнулася і хліба. Опитування жителів таких європейських країн, як Німеччина, Італія, Польща, Іспанія і Франція показав, що 75% споживачів цікаво пробувати нові види хліба. Починаючи з 2017 року цей тренд набуває етнічного забарвлення. Традиційна фокачча по-середземноморському, тірольські пироги і органічний арабська хліб є лідерами продажів в Європі. Тому, сміливо поповнюйте своє меню даною випічкою, і Ви точно не прогадаєте. До слова, ми підготували для Вас кілька рецептів вищевказаних ласощів. Отже ...
fokachchaq po sredizemnomorski
Фокачча по-середземноморському
Складові
Для тіста:
  • борошно пшеничне - 500 грам;
  • сухі дріжджі - 1 пакет (11грамм)
  • вода - 1 стакан;
  • сіль - 2 чайні ложки;
  • оливкова олія - ​​80 мілілітрів.
Для змазування коржі:
  • оливкова олія - ​​2 столові ложки;
  • часник - 2 зубчики;
  • велика морська сіль;
  • розмарин - за смаком.
 
Приготування
З'єднуємо просіяне борошно з дріжджами. У теплій воді розчиняємо сіль і виливаємо цю рідину в борошно. Ретельно перемішуємо і додаємо в отриману суміш оливкову олію. Вимішуємо тісто до однорідної маси. Формуємо з нього кулю і кладемо в миску. Накриваємо рушником і залишаємо в теплому місці на одину годину. Потім готуємо суміш для змазування фокачча: тиснемо часник через прес і додаємо його в оливкове масло. Викладаємо тісто на дошку, розгкатуємо його в коржик і переносимо на деко, застелене пергаментом. Робимо поглиблення пальцем чи ложкою в борошняній заготовці. Потім змащуємо корж часниковим маслом, а також, присипаємо листочками розмарину і великою морською сіллю. Випікаємо фокачча в духовці при температурі 200 ̊С близько 25 хвилин. Ось і все, хлібець по-середземноморському готовий!
tirolskii yagodnui pirog
Тірольський ягідний пиріг
Складові
Для тіста:
  • борошно - 1 склянка;
  • яйця - 3 штуки;
  • цукор - 1 склянка;
  • розпушувач - 1 чайна ложка;
  • вершкове масло - 50 грам;
  • дрібка солі.
Для крему і декорування пирога:
  • борошно - 1 столова ложка;
  • крохмаль - 1 столова ложка;
  • цукрова пудра - 150 грам;
  • яєчні жовтки - 4 штуки;
  • молоко - 500 мілілітрів;
  • желатин - 1 пачка;
  • свіжі ягоди (полуниця, вишні, малина, смородина або чорниця)
Приготування
Для початку приготуємо бісквіт. Міксером збиваємо яйця з цукром і дрібкою солі в пишну піну. Поступово вводимо борошно і додаємо розпушувач. Розтоплюємо вершкове масло і охолоджуємо до кімнатної температури. Потім з'єднуємо його з борошняною заготівлею. Отримане тісто обережно переливаємо в форму, змащену маслом. Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.
biskvit
Тепер займемося кремом. Ретельно збиваємо яєчні жовтки і цукрову пудру. Обсмажуємо борошно на сковорідці без масла. Додаємо крохмаль і борошно в яєчну масу: перемішуємо. В отриману суміш додаємо тепле молоко і варимо на середньому вогні до загустіння.
Коли бісквіт і крем охолонуть - з'єднуємо їх: наносимо крем на тісто, акуратно розрівнюючи його кухонною лопаткою. На крем викладаємо свіжі ягоди. Потім готуємо желейний розчин і заливаємо їм десерт. Ставимо тирольский пиріг на три години в холодильник. І вуаля, дуже смачні ласощі готові!

Натуральний хліб або «без усього зайвого»

Актуальність виробництва хлібобулочних виробів, які не містять консервантів, барвників, глютену та інших шкідливих добавок, зростає з кожним днем. Навіть цукор намагаються замінити натуральними підсолоджувачами, наприклад, медом. Виходячи з цього, особливої ​​популярності отримало незернове борошно: мигдальне, кокосове, арахісове і т.д. Здоба і десерти, приготовані з таких інгредієнтів, вважаються найбільш затребуваними і корисними.
Запам'ятайте просте правило: чим натуральніша і природніша буде Ваша випічка, тим краще її будуть купувати.

proffesionalnaya kyhnya
Робимо висновки ...

 Як бачите, приготувати смачну випічку не так вже й складно. Досить знати основні тренди в розвитку даної сфери і застосовувати перевірені рецепти на практиці. Також, не забувайте про те, що створити справжній кулінарний шедевр неможливо без спеціального устаткування. Тому, хочемо нагадати про те Вам, що фахівці нашого підприємства завжди допоможуть підібрати кращу кухонну техніку. Ми підкажемо, надійні, якісні та функціональні моделі обладнання для професійної кухні. З нами завжди просто і вигідно!