Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
http://olegiya.com.ua/ua/articles/oburaemo-holodulny-vitruny-z-rozymom.html

Вибираємо холодильну вітрину з розумом!

Вибираємо холодильну вітрину з розумом!
2017-12-18
Холодильна вітрина - це важливий атрибут будь-якого продовольчого магазину, супермаркету, ресторану, їдальні і т.д. Без цього обладнання неможливо правильно зберігати різні харчові продукти і готові страви. Воно є невід'ємною деталлю будь-якого торгового залу. Отже, до вибору даної продукції потрібно підходити максимально виважено, ретельно і серйозно. Ну що ж, дорогі читачі, щоб у Вас не виникло ніяких складнощів при покупці холодильної вітрини, ми підготували цю статтю. Читайте уважно і запам'ятовуйте!

holodilnue vitrinu
Критерії вибору

Перед тим, як придбати холодильну вітрину дайте собі відповідь на такі питання:
  1. Де я хочу розмістити дане обладнання?
  2. Які продукти я буду зберігати в такий вітрині?
  3. Яка вартість цієї установки мені підійде?
Ну що, Ви відповіли? Тільки чесно! Немає сенсу брехати самому собі ...
Отже, готові? Поїхали далі!
Холодильні вітрини бувають найрізноманітніші. Вони відрізняються за типом охолодження внутрішньої камери, температурним режимом, габаритами, способом відтаювання, формою скла і т.п. Тому, вибираючи дане обладнання, враховуйте наступні показники:
  • температурний режим
За даним критерієм вітрини діляться на низькотемпературні (-9 ... -13 ºС), середньотемпературні (0 ... + 8 ºС) і універсальні (+5 ... -5 ° С). Врахуйте, що для зберігання напівфабрикатів, м'яса і риби найбільше підійдуть універсальні агрегати. Заморожені продукти слід зберігати в низькотемпературних установках, а молочну продукцію і ковбасу краще зберігати в среднетемпературних.
holodilnue vitrinu vubor
  • тип охолодження
Система охолодження вітрин буває статичною (природною) або динамічної (примусової). Статична система охолодження має на увазі подачу повітря в робочу зону з певної точки установки. Як правило, в даному обладнанні температура всередині камери може змінюватися протягом дня.
Динамічна система охолодження здійснюється за допомогою вентиляторів. Таким чином, потоки холодного повітря рівномірно поширюються по всьому об'єму камери. Температура всередині цієї установок не змінюється. Так що, краще віддати перевагу моделям з динамічним типом охолодження.
  • компресор
Це серце холодильної вітрини. Тому він повинен бути якісним і потужним. Найнадійнішими і популярними вважаються компресори торгових марок Danfoss і Aspera.
  • матеріал зони для викладення товару
Кращим матеріалом для демонстраційної області вітрини є нержавіюча сталь. Вона безпечна у використанні і міцна.
  • ізоляція корпусу
Для ізоляції корпусу в сучасних моделях холодильного обладнання найчастіше використовується пінополіуретан, який відмінно мінімізує холодвтрати. Так що, придбайте вітрину з подібною термоізоляцією.
  • тип відтаювання
Автоматичний або ручний? Врахуйте, що ручний спосіб відтавання - це «вчорашній» день. Полегшіть собі життя - купіть вітрину з автоматичною системою відтавання.
kypit holodilnuy vitriny
  • форма скла
Як правило, для скління подібного обладнання використовується гнуте або пряме скло. Врахуйте, що гнуте скло візуально збільшить Ваш товар, тому у покупця буде кращий огляд. Для фронтальної частини вітрини краще використовувати гартоване скло. Воно міцне і стійке до незначного пошкодження.
  • підсвічування внутрішнього обсягу камери
Підсвічування всередині камери - це важливий елемент вітрини. Воно буває простим (звичайні лампочки), світлодіодним або LED. Найбільш економне - світлодіодне.
  • температура і вологість повітря навколишнього середовища, які необхідні для нормальної експлуатації вітрини
У приміщенні не повинно бути вище +32 градусів. Також, бажано, щоб показник відносної вологості не перевищував 55%. Це оптимальні умови для безперебійної роботи холодильної установки.
  • розташування в торговому залі
Щодо даного показника вітрини бувають острівні (бонети), регали, настільні та кутові.
Бонети можна розташувати не тільки біля стіни, а й в центрі торгового залу. Вони функціональні і практичні. Регали встановлюються тільки уздовж стіни. Настільні вітрини застосовують в невеликих магазинах. Вони зазвичай розміщуються біля каси. Компактність і доступна вартість - ключові переваги холодильного обладнання даного типу. Кутові вітрини застосовують в приміщеннях з незвичайним плануванням. Вони дозволяють використовувати торговий простір максимально корисно.

holodilnoe oborydovanie
Підбиваючи підсумки

Ви, напевно, вже зрозуміли, що вибір холодильної вітрини - це завдання не з легких. Але не варто впадати у відчай. Наші підказки обов'язково допоможуть Вам впоратися з таким завданням. Фахівці підприємства «Олегія» завжди раді дати Вам корисну пораду. Ми із задоволенням підберемо для Вас найкраще холодильне обладнання. У нас Ви запросто знайдете ідеальну вітрину для власного закладу.