Array
(
    [0] => Array
        (
            [name] => Русский
            [code] => ru
            [image] => ru.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/articles/equipment-for-caterers.html
            [redirects] => information/articles
            [redirectst] => &articles_id=obladnannya-dlya-gromadskogo.html
            [id] => 2
            [url_artical] => oborudovanie-dlya-obshepita.html
        )

    [1] => Array
        (
            [name] => Ukrainian
            [code] => ua
            [image] => ua.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/articles/oborudovanie-dlya-obshepita.html
            [redirects] => information/articles
            [redirectst] => &articles_id=obladnannya-dlya-gromadskogo.html
            [id] => 3
            [url_artical] => obladnannya-dlya-gromadskogo.html
        )

    [2] => Array
        (
            [name] => English
            [code] => en
            [image] => gb.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/articles/obladnannya-dlya-gromadskogo.html
            [redirects] => information/articles
            [redirectst] => &articles_id=obladnannya-dlya-gromadskogo.html
            [id] => 1
            [url_artical] => equipment-for-caterers.html
        )

)
Русский Ukrainian English
063 686-23-89
057 780-57-30
050 303-40-24
098 930-74-54
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
info@olegiya.com.ua
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.

    



 


    

Як вибрати і де купити обладнання для громадського харчування

Як вибрати і де купити обладнання для громадського харчування
2016-02-04

 

Що таке громадське харчування і навіщо там потрібно обладнання.


 
Громадське харчування - що ж це таке? І яку роль він відіграє в житті людини?
Їжа для людини - це один з необхідних факторів життєдіяльності. І їсти в домашніх умовах або в умовах громадського харчування - вибирати тільки Вам.
 






Види громадського харчування та обладнання до нього.


 
З самого раннього віку ми стикаємося з підприємствами громадського харчування. І перше місце, де ми зустрічаємося з громадським харчуванням - це ясла і дитячий садок. Чим же укомплектовані кухні стандартних дитячих садків в країнах колишнього СНД? Звичайно ж, це електричні плити, котли для приготування їжі, пекарські та жарочні шафи, механічне обладнання - м'ясорубки, овочерізки, хліборізки і холодильне обладнання. З нержавіючої меблів - це стелажі, столи і сушки, витяжні парасолі.
Приблизно такий же набір обладнання ми можемо побачити і на кухнях шкіл, гімназій та вузів. Додати можна сюди лінію роздачі (самообслуговування), без якої не обійтися в шкільній або інститутської столових. Як правило, в вищевказаних місцях громадського харчування використовується обладнання, вироблене в країнах СНД - Україна, Росія, Білорусь. І рідко - обладнання європейських виробників.
 

Яке буває обладнання для громадського харчування і де його краще купувати.


 
Наступні місця громадського харчування, з якими ми, звичайно ж, стикаємося і з великим задоволенням, ніж їдальня школи - це ресторани, кафе, піцерії. Тут вже є де розгулятися в виборі обладнання та комплектації професійної кухні. Пароконвектомати, індукційні плити, газові або електричні плити - і це тільки мала частина вмісту кухні. Міксери, блендери, тістоміси, овочерізки, соковижималки, грилі і хліборізки ... - можна перераховувати до безкінечності. І тут уже більша частина обладнання проведена в Європі, такими монстрами в галузі харчової індустрії як UNOX, Rational, і ін. І звичайно ж, як би не був укомплектований ресторан імпортним обладнанням, не обійтися йому без технологічного обладнання з нержавіючої сталі виробництва «Олегія» - обробні і виробничі столи, мийки, стелажі, сушки і полки. Особливе місце в ресторані займе так зване місце бармена, за яким бармен буде приємно дивувати і піднімати настрій гостям закладу.