Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Ввиду нестабильного курса валют, просим
актуальные стоимости уточняйте
у менеджеров!
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
http://olegiya.com.ua/ua/articles/muina-vanna-iz-nerjaviuchoi-stali.html

Мийні ванни з нержавіючої сталі: види і правила вибору

Мийні ванни з нержавіючої сталі: види і правила вибору
2017-09-17
Мийна ванна - це найважливіший атрибут на професійній кухні. Жоден заклад громадського харчування не обійдеться без такого обладнання. Звичайно! Якщо у Вас немає мийки, Ви не зможете вимити руки, очистити брудний посуд і підготувати продукти до приготування. Тому, не важливо, відкриваєте Ви новий заклад або розширюєтесь, Вам в кожному випадку знадобитися мийна ванна з нержавіючої сталі. Ви здивовані? Чому саме з нержавійки? Відповідь проста: цей матеріал довговічний, практичний і естетично привабливий. Сталеві мийки прослужать своїм власникам довгі роки. Вони стійкі до механічних пошкоджень і прості в обслуговуванні.
Порада: купуючи мийну ванну з нержавіючої сталі зверніть увагу на товщину стінок - занадто тонкі (близько 1 мм) - легко погнутися і «протруться», в буквальному сенсі цього слова!

moechnaya vanna
Види кухонних мийок

Мийні ванни бувають найрізноманітніші. По-перше, вони відрізняються за своєю конструкцією:

• зварні мийки

Такі вироби складаються з двох частин (опорного каркаса і мийної зони), які з'єднані між собою шляхом спеціальної обробки. Зварна ванна стійка, надійна і доступна за ціною. Більшість споживачів віддають перевагу даному устаткуванню.

• цільнотянуті ванни

Такі мийки не мають швів. Їх конструкція більш міцна і герметична. Виготовляється дане обладнання, шляхом лиття з цільного шматка металу. Ціна цільнотягнутих ванн на порядок вище, ніж зварних.

По-друге, мийки відрізняються за кількістю секцію. Наприклад, вони бувають:

односекційні

Односекційні мийні ванни підійдуть для невеликих кафе. Найчастіше їх використовують для очищення якогось конкретного виду продукції (риби, м'яса, овочів). Якщо у Вас мало місця на кухні, тоді даний виріб - те, що Вам треба!

двосекційні

Найпоширеніший і універсальний варіант. Таке обладнання дозволяє виконувати кілька процесів одночасно. Його довжина варіює від одного до півтора метрів. При цьому розмір секцій - однаковий.
vubor moechnoi vannu

трисекційні

Дані мийки відрізняються високою функціональністю. У них можна одночасно мити посуд, продукти харчування, розморожувати напівфабрикати. Довжина цих виробів може досягати двох метрів. Тому для маленьких харчоблоків вони не підійдуть.

• чотирьохсекційного

Подібні мийні ванни доречні в закладах з високою прохідністю. Вони досить габаритні. Купуючи дані вироби, розраховуйте на те, що вони займуть багато місця.

Як вибрати мийку?

moika kypitНа сьогоднішній день вибір мийних ванн досить широкий. Кожен бажаючий може підібрати для себе оптимальний варіант. Але, не поспішайте з покупкою ... Формула: прийшов - побачив - купив, тут не пройде!
В першу чергу, визначитеся з кількістю секцій в мийці. Якщо обсяг перемитого посуду за зміну дуже великий, тоді зупиніться на двох або трехсекционній ванні. Потім, виберіть тип конструкції (зварений чи цільнотянутий). Зварні мийки коштують дешевше, але вони менш практичні і міцні. Шви в таких виробах можуть стати джерелом протікань і скупчення бруду.
Далі, придивіться до матеріалу ванни. Найкраще придбати виріб, який повністю виготовлено з нержавіючої сталі. Він міцніший і надійніший, ніж комбіноване обладнання, виконане з вуглецевої і нержавіючої сталі.
Жирним плюсом промислової мийної ванни є регульовані по висоті ніжки. Так що, якщо у Вас харчоблок з нерівною підлогою, тоді купуйте саме таку мийку.
Врахуйте спосіб подачі води до мийного обладнання. Це може бути «подача зверху» - змішувач розміщується над ванною (на стіні) і не має безпосереднього контакту з раковиною або «подача знизу» - кран встановлюється на мийку.
Порада: Завжди запитуйте у продавців: чи комплектується ванна зливом? Почувши позитивну відповідь - уточніть яким.

І на останок…

Візьмете на замітку вищевказані рекомендації, тоді у Вас не буде проблем з установкою і експлуатацією мийної ванни. Звертайтеся до нас за допомогою. Ми підберемо для Вас найнадійніший і якісний продукт.
Мийні ванни виробництва ЗТО «Олегія - це вигідно, доступно і стильно!