Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
http://olegiya.com.ua/ua/articles/liniya-rozdachi-dlya-stolovoi-yak-zrobutu-pravulnui-vubir.html

Лінія роздачі для їдальні: як зробити правильний вибір?

Лінія роздачі для їдальні: як зробити правильний вибір?
2017-10-08
Жодна їдальня не може обійтися без лінії роздачі. І це не дивно. Таке обладнання дозволяє клієнтам швидко вибрати бажані страви і приступити до трапези. Правильно організована роздавальна лінія створює позитивний імідж закладу, а також, істотно прискорює процес обслуговування відвідувачів. Так що, Вам доведеться трохи попрацювати і підібрати найоптимальніше обладнання для власної їдальні. Ми із задоволенням допоможемо Вам вирішити це завдання. Отже ...
Лінія роздачі є невід'ємним атрибутом будь-якого закладу громадського харчування, який практикує систему часткового самообслуговування. Вона виконує такі функції:
  • вигідно презентує готові страви і напої;
  • збільшує прохідність залу;
  • створює найкращі умови для короткочасного зберігання їжі;
  • прискорює процес обслуговування;
  • забезпечує клієнтів столовими приборами;
  • підвищує продуктивність праці робочого персоналу.
Порада: Елементи, які складають лінію роздачі необхідно підбирати відповідно до меню і статусом закладу, а також, специфіки і розміру приміщення.

liniya rozdachi dlya stolovoi
Комплектація лінії роздачі

Стандартна «начинка» лінії роздачі повинна складатися з:
Порада: Якщо у Вас достатньо місця і Вам дозволяє «гаманець», тоді придбайте спеціальні поворотні модулі для лінії роздачі. Це дасть можливість максимально ефективно використовувати дане обладнання. Подібні лінії легко перебудовуються і змінюють свою конструкцію. Що істотно заощаджує сили і час співробітників громадського харчування.

Вибір модулів для лінії роздачі

Встановлюючи модулі для лінії роздачі в їдальні, звертайте увагу на матеріал виготовлення. Найкраще зарекомендувало себе обладнання, виконане з нержавіючої сталі AISI 304. Воно міцне, функціональне і довговічне.
Врахуйте, що меню даного закладу не відрізняється яскравим розмаїттям, тому особливої ​​потреби у величезній кількості ємностей немає.
Відведіть певне місце для столових приладів та підносів. Клієнти повинні вільно брати їх. Отже, розмістіть цей кухонний інвентар на видноті.
Забезпечте максимально комфортний доступ до салатів і закусок. Поставте дані страви в спеціальні шафи-холодильники (холодильники-буфети), які мають дверцята, що відкриваються з боку покупців.
liniya rozdachi vubor
На столах встановіть систему для нарізки хлібобулочних виробів і кошики з скибочками хліба. Нехай відвідувачі Вашого закладу, вільно беруть необхідну кількість цього продукту.
Порада: Щоб дотримуватися санітарних норм, покладіть поруч з хлібом спеціальний прилад, який допоможе клієнтам їдальні, взяти хлібець, не торкаючись до нього руками.
В тепловій вітрині встановіть лотки і гастроємкості, наповнені першими і другими стравами. Обсяг даних продуктів розраховуйте з урахуванням можливого часу зберігання цієї їжі і середньої кількості відвідувачів за годину. Дані страви сервірує оператор за допомогою спеціальних приладів. Потім, він видає їх клієнту, який розміщує тарілки на підносі, що рухається на направляючих.
Важливо: Лінії роздачі в обов'язковому порядку повинні оснащуватися направляючими для руху підносів.
Холодні напої розлийте заздалегідь в стакани і поставте в холодильну вітрину. Чай, каву, какао налийте в термоси або підготуйте всі необхідні інгредієнти для того, щоб клієнти могли самостійно приготувати їх.
В кінці лінії роздачі встановіть касовий апарат. Таким чином, відвідувачі Вашої їдальні можуть відразу розрахуватися за своє замовлення. Як то кажуть «не відходячи від каси».

stolovaya liniya rozdachi
Наостанок ...

Вам потрібна лінія роздачі для їдальні за оптимальною ціною? Тоді Ви можете замовити дану продукцію у нас. Фахівці підприємства ЗТО «Олегія» виготовлять для Вас найкраще обладнання, яке буде повністю відповідати заявленим вимогам. Ми працюємо для того, щоб зробити Ваше життя комфортнішим!