Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Ввиду нестабильного курса валют, просим
актуальные стоимости уточняйте
у менеджеров!
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
http://olegiya.com.ua/ua/articles/kyhonni-vizku-praktuchno-fynkcijnalno-i-nedorogo.html

Кухонні візки: практично, функціонально і недорого

Кухонні візки: практично, функціонально і недорого
2018-05-04
Професійна кухня - це місце, де створюються справжні кулінарні шедеври. Тут все повинно бути максимально функціонально і практично. Устаткування, інвентар і меблі слід розміщувати так, щоб нічого не заважало роботі кухарів.
Правильна організація праці на харчоблоці є запорукою успіху будь-якого закладу громадського харчування. Отже, для того щоб прискорити процес готування їжі, а також, обслуговування клієнтів, необхідно скористатися кухонним візком. Це пристосування незамінне в ресторанах, столових, піцеріях і т.д. За допомогою візка можна вирішити безліч проблем. Наприклад, вивозити готові страви гостям, зберігати кухонний інвентар або забирати брудний посуд із залу. Як бачите, ці «столики на коліщатках» важливі і потрібні! Але, є одне, але ... Щоб не помилитися при виборі такого виробу, варто визначитися з тим, для яких цілей він буде застосовуватися.
Не забувайте, візки бувають різні. Так-так! Найрізноманітніші ... І кожен з них виконує певну функцію. Тому, давайте, докладніше розглянемо основні види кухонних візків. Отже ...

kyhonnue telejki
Види

Сучасний виробник пропонуємо нам широкий вибір кухонних візків. Вони відрізняються за своїм дизайном, матеріалом виконання і призначенням. Найпоширенішими матеріалами, які використовують для виготовлення даного обладнання вважаються: нержавіюча сталь, дерево (найчастіше клен), скло, а також, їх комбінація.
Порада: Сталевий візок є оптимальним варіантом для ресторану або їдальні. Він міцний і досить простий в гігієнічній обробці. На цей «возик» можна багато навантажити, та й відмивати його не складно.
Кухонні візки можуть мати не тільки столик, ніжки і коліщатка, а й шухлядки, полички, шафки або стійки. Дизайн таких виробів передбачає безліч варіацій. Так що, Ви запросто підберете для себе відповідне обладнання. Головне, щоб візок вписувалася в загальну атмосферу закладу, і підкреслювала його інтер'єр. В даний час існує декілька основних видів професійних кухонних візків. До них відносяться:
  • сервіровочні візки (портативні столики-візки)
Дані пристосування використовуються для перевезення готових страв з кухні в зал. Також вони можуть застосовуватися в якості сервірувальних столиків (на них сервірують страви) або спеціальних місць для зберігання інвентарю.
Зазвичай, такі візки мають суцільнозварний сталевий каркас (але можливо і інше виконання, наприклад, дерево). Вони виконані у вигляді компактних столиків чи шафок квадратної або прямокутної форми. Передбачені поворотні коліщата з гальмівними механізмами. Стільниця виготовляється з дерева або металу (можлива також комбінація інших матеріалів).
telejki dlya gastroemkostei
  • візки для транспортування гастроємкостей
Такі візки призначені для транспортування різних гастроємкостей до ліній роздачі. Вони виконані з нержавіючої сталі. Тип конструкції - стелажний. Передбачено спеціальні направляючі, на які встановлюються гастроємкості. Вироби оснащені коліщатками з стоп-механізмами.
  • візки для тарілок
Вони використовуються для переміщення, складування, а також, сушки посуду (тарілок). Візки цього типу мають сталевий каркас, полички-гратки і спеціальні лотки або піддони, в які стікає вода.
telejka shpilka
  • візки-шпильки
Ці візки застосують для зберігання або транспортування підносів, листів і піддонів. Вони мають вигляд високих багаторівневих конструкцій, виконаних з нержавіючої сталі. Передбачено дві пари коліс, одна з яких оснащена гальмівним пристроєм.
  • візки для ротаційних печей
Вироби даного виду використовують в поєднанні з ротаційними печами. На них встановлюються підноси з мучними заготовками і поміщаються в піч. Прикріплюються візки до спеціальних обертових пристроїв, розташованих у верхній частині робочої камери. Під час готування ці візки крутяться і забезпечують рівномірне приготування їжі. Фіксацію гастроємкостей з їжею забезпечують спеціальні обмежувачі направляючих або запірні рейки. Кількість рівнів в даному обладнанні може варіювати. Матеріал виготовлення - нержавіюча сталь. Термін інтенсивної експлуатації - не менше 60 місяців.

vubor kyhonnuh telejek
Переваги використання кухонних візків

Заклади громадського харчування, які застосовують у своїй діяльності кухонні візки, мають такі переваги:
  1. Наявність додаткового місця для зберігання посуду, харчових продуктів, заготовок для страв, інвентарю і столових приладів.
  2. Забезпечення додаткового простору для готування їжі (це дуже важливо для маленьких кухонь; візок можна розмістити де завгодно і він не буде блокувати прохід).
  3. Можливість подачі великої кількості готових страв в зал (за допомогою цього обладнання можна відразу обслужити не одного клієнта, а набагато більше);
  4. Транспортування брудного посуду і столових приладів (завдяки візку можна оперативно прибрати брудне кухонне начиння з декількох столів)
  5. Переміщення продуктів по виробничих приміщень (це означає, що Ви можете навантажити потрібну кількість харчової сировини на візок і швиденько розвести по місцях призначення).

olegiya telejki
І ще ...

Ну що ж, ось ми і підійшли до фіналу. Все найцікавіше і корисне Ви вже прочитали. Нам залишилося тільки нагадати Вам, що на сторінках сайти ЗТО «Олегія» Ви запросто знайдете високоякісне, надійне і недороге обладнання для торгових підприємств або закладів громадського харчування. У нас є все для комплектації будь-якого супермаркету, магазину, ресторану, кафе, бару, їдальні, піцерії, точки фаст фуду і т.п. Звертайтеся до наших фахівців. Вони радо підберуть для Вас найкращі варіанти.