Array
(
    [0] => Array
        (
            [name] => Русский
            [code] => ru
            [image] => ru.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/articles/kono-pizza-an-innovation-in-the-world-of-fast-food.html
            [redirects] => information/articles
            [redirectst] => &articles_id=kono-pizza-innovaciya-u-sviti-fast-fydy.html
            [id] => 2
            [url_artical] => kono-pizza-innovaciya-v-mire-fast-fyda.html
        )

    [1] => Array
        (
            [name] => Ukrainian
            [code] => ua
            [image] => ua.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/articles/kono-pizza-innovaciya-v-mire-fast-fyda.html
            [redirects] => information/articles
            [redirectst] => &articles_id=kono-pizza-innovaciya-u-sviti-fast-fydy.html
            [id] => 3
            [url_artical] => kono-pizza-innovaciya-u-sviti-fast-fydy.html
        )

    [2] => Array
        (
            [name] => English
            [code] => en
            [image] => gb.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/articles/kono-pizza-innovaciya-u-sviti-fast-fydy.html
            [redirects] => information/articles
            [redirectst] => &articles_id=kono-pizza-innovaciya-u-sviti-fast-fydy.html
            [id] => 1
            [url_artical] => kono-pizza-an-innovation-in-the-world-of-fast-food.html
        )

)
Русский Ukrainian English
063 686-23-89
057 780-57-30
050 303-40-24
098 930-74-54
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
info@olegiya.com.ua
0 товаров
0 грн.

    



 


    

Коно-піца: інновація в світі фаст-фуду

Коно-піца: інновація в світі фаст-фуду
2018-03-27
Світ кулінарії цікавий і різноманітний. Кожен день кухарі вигадують нові й нові страви, щоб підкорити вимогливих гурманів. Звичайна італійська піца - це, без сумнівів, смачно і затребувано, але вже трошки приїлося. Споживач прагне чогось незвичайного ... І вуаля, отримує бажане. На арену виходить абсолютно нова піца конусної форми. Вона залишається такою ж смачною, як її «старша сестра», але вигляд у даних ласощів трошки інший. Повірте, за такий короткий час ця їжа встигла завоювати серця мільйонів людей в усьому світі. Завдяки зручній формі коно-піцу можна їсти не тільки за столом, а, так би мовити, і на ходу. Вона компактна, проста в приготуванні і неймовірно смачна. Таку страву запросто реалізують не тільки в кафе, ресторанах, а й на точках фаст-фуду.
kono pizza
Технологія готування коно-піци проста до непристойності. Спочатку кулінар замішує тісто, основними інгредієнтами якого є борошно, вода, оливкова олія, сухі дріжджі, сіль і цукор. Потім ділить його на порції по 70-90 грам і формує конуси. Випікаються ріжки з тіста в прес-печах ручного або автоматичного типу. Готову заготовку наповнюють начинкою. Це може бути салат, м'ясо, гриби або морепродукти під сиром. Можливий солодкий варіант: фрукти, заварний крем, горіхи, сир, шоколад і т.д. Після того, як коно-піца сформована, її доводять до готовності в конвекційної печі або мікрохвильовці. Як бачите, тут немає нічого складного. Головне обзавестися хорошим рецептом тіста і комбінувати смачненькі начинки. З першим ми Вам зараз допоможемо. Отже ...
Рецепт тіста для коно-піци
Інгредієнти (26 порцій)
  • борошно - 1 кг;
  • вода - 600 мл;
  • рослинна олія - ​​3 ст.л .;
  • сухі дріжджі - 15 гр;
  • сіль - 30 гр;
  • цукор - 10 гр (для солодкої піци 40гр);
Приготування
У теплій воді розчиняємо дріжджі з цукром. Додаємо рослинне масло і сіль. Поступово вводимо борошно і вимішуємо еластичне тісто. Даємо йому підійти в теплому місці (тісто має збільшитися в розмірах вдвічі). Потім ділимо тісто на 26 рівних кульок і поміщаємо в прес для випікання конусів. Готуємо близько 2 хвилин. У спечений стаканчик додаємо начинку, соус і сир (або щось солоденьке). Розміщуємо в піч на 2 хвилини. Конусная піца готова!

oborydovanie dlya kono pizzu
Устаткування для приготування коно-піци

Якщо Ви вирішили впритул зайнятися продажем конусної піци, то Вам не обійтися без наступного обладнання:
  • тістоміса;
  • прес-печі для формування і випікання тістових заготовок коно-піци;
  • конвекційної печі або мікрохвильовки для випікання повністю сформованої піци;
  • варильної поверхні для приготування начинок;
  • теплової вітрини для демонстрації готової продукції;
  • виробничого столу;
  • блендера;
  • міксера;
  • підставки для конусів;
  • кухонних ваг.
Цей перелік може доповнюватися або зменшуватися в залежності від масштабів Вашого бізнесу і асортименту. Підібрати надійне і недороге обладнання для закладу громадського харчування можна на сторінках сайту ЗТО «Олегія». Ми пропонуємо широкий асортимент кухонного обладнання за найвигіднішими цінами.

receptu kono piccu
Рецепти коно-піци

Щоб урізноманітнити Ваші кулінарні пізнання ми підготували парочку цікавих рецептів конусної піци. Почнемо, мабуть, з овочевий коно-піци.
Інгредієнти (6 порцій)
Для тіста:
  • пшеничне борошно - 450гр;
  • тепле молоко - 80мл;
  • вершкове масло - 40г;
  • сухі дріжджі - 1л.л .;
  • куряче яйце - 1шт;
  • сухе картопляне пюре - 60г;
  • кип'ячена вода для пюре- 150мл;
  • сіль - 1ч.л .;
  • цукор - 1/2 ч.л.
Для начинки:
  • томатна паста чи кетчуп - 50г;
  • твердий сир - 300г;
  • моцарелла - 150 г;
  • помідори черрі - 7шт;
  • великий солодкий перець - 1шт.
konysnaya pizza
Приготування
Заварюємо картопляне пюре кип'яченою водою. Остуджуемо до кімнатної температури. З'єднуємо між собою яйце, цукор і сіль. Додаємо в яєчну суміш тепле молоко, картопляне пюре і розтоплене вершкове масло. Перемішуємо. Просіваємо борошно з дріжджами і поступово вводимо в яєчно-картопляну масу. Замішуємо еластичне густе тісто. Скачує його в кулю і залишаємо в теплому місці на 2 години. Готове тісто ділимо на порції і випікаємо в прес-печі протягом 2 хвилин.
Готуємо начинку: шаткуємо помідори черрі і солодкий перець, а також ріжемо на маленькі кубики моцарелу.
Формуємо коно-піцу: змащуємо зсередини ріжки кетчупом або томатною пастою; заповнюємо його начинкою (перцем, помідорами і моцарелою); поверху терем твердий сир.
Сформовану піцу відправляємо ще на 7 хвилин в розігріту до 200 градусів духовку. Блюдо готове. Смачного!
Коно-піца «М'ясна»
Інгредієнти (6 порцій)
Для тіста:
  • борошно - 2 ст;
  • вода - 100мл;
  • масло рослинне - 20гр;
  • швидкодіючі дріжджі - 20г;
  • цукор - 1ч.л;
  • сіль - 1ч.л.
Для начинки:
  • томатний соус - 60г;
  • сир - 200г;
  • салямі - 250г;
  • шинка - 300г;
  • гострі мисливське ковбаски - 250г;
  • маслини - 50г;
  • консервовані ананаси - 200г.
  • зелень для прикраси.
mysnaya kono pizza
Приготування
Спочатку замішуємо тісто. У теплій воді розчиняємо дріжджі з цукром. Потім вводимо один стакан муки. Додаємо сіль, рослинне масло і решту борошна. Ретельно вимішуємо тісто. Формуємо з нього кулю і залишаємо в теплому місці на 45 хвилин. Ділимо тісто на маленькі порції (кулі). Робимо конуси-ріжки. Використовуємо піч-прес для випікання заготовок.
Приступаємо до готування начинки. Ріжемо на дрібні кубики ананаси і шинку. Робимо тоненькі слайси з мисливських ковбасок і салямі. Маслини ріжемо навпіл. Зелень подрібнюємо. Натираємо на крупній тертці сир.
Формуємо коно-піци: змащуємо ріжок томатним соусом, додаємо ананаси, салямі, шинку і маслини. Присипаємо конус тертим сиром. Відправляємо піцу в піч або мікрохвильовку на 5 хвилин. Потім дістаємо блюдо і присипаємо зеленню. Все готово. Бон апетит!

press pech
Висновки

Ну ось, ми і підійшли до кінця. Як бачите, готувати коно-піци досить просто. Сподіваємося, стаття була корисна для Вас, дорогий читач. Ми постаралися написати для Вас максимум корисної інформації. Залишилося нагадати, що фахівці підприємства «Олегія» завжди допоможуть Вам з вибором професійного обладнання. У нас Ви знайдете все, що необхідно для розвитку бізнесу в сфері громадського харчування і торгівлі. Ми працюємо на Ваш успіх!