Array
(
    [0] => Array
        (
            [name] => Русский
            [code] => ru
            [image] => ru.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/articles/interior-killer-weapons of-a-popular-restaurant.html
            [redirects] => information/articles
            [redirectst] => &articles_id=interyer-zabіjna-zbroyu-populyarnogo-restoranu.html
            [id] => 2
            [url_artical] => interer-yboinoe-oryjie-popylyarnogo-restorana.html
        )

    [1] => Array
        (
            [name] => Ukrainian
            [code] => ua
            [image] => ua.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/articles/interer-yboinoe-oryjie-popylyarnogo-restorana.html
            [redirects] => information/articles
            [redirectst] => &articles_id=interyer-zabіjna-zbroyu-populyarnogo-restoranu.html
            [id] => 3
            [url_artical] => interyer-zabіjna-zbroyu-populyarnogo-restoranu.html
        )

    [2] => Array
        (
            [name] => English
            [code] => en
            [image] => gb.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/articles/interyer-zabіjna-zbroyu-populyarnogo-restoranu.html
            [redirects] => information/articles
            [redirectst] => &articles_id=interyer-zabіjna-zbroyu-populyarnogo-restoranu.html
            [id] => 1
            [url_artical] => interior-killer-weapons of-a-popular-restaurant.html
        )

)
Русский Ukrainian English
063 686-23-89
057 780-57-30
050 303-40-24
098 930-74-54
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
info@olegiya.com.ua
0 товаров
0 грн.

    



 


    

Інтер'єр - забійна зброю популярного ресторану!

Інтер'єр - забійна зброю популярного ресторану!
2018-04-03
Для чого люди відвідують ресторани? Просто, хочуть смачненько поїсти? Скоріш за все ні. Не тільки для цього. Безперечно, мало хто відмовиться від апетитних стейків, запеченої рибки або приголомшливих десертів, які подають в тому чи іншому закладі громадського харчування, але ... Кожен з нас йде в ресторан для того, щоб відпочити, розслабитися і отримати порцію гарного настрою. Після виснажливих робочих буднів ми жадаємо релаксу, тому дозволяємо собі похід в улюблену кафешку, бар, вареничну, піцерію і т.д. Але, для того, щоб цей заклад став для нас улюбленим, потрібно як мінімум дві умови: відмінна кухня і грамотно підібраний інтер'єр. Про останній ми зараз і поговоримо. Дорогі читачі, в даній статті Ви знайдете для себе відповіді на наступні питання:
  1. Як правильно вибрати стиль інтер'єру для ресторану?
  2. Які нюанси слід враховувати під час оформлення залу?
  3. Як не помилитися, підбираючи основну концепцію дизайну власного закладу?
  4. Які тенденції оформлення ресторанних інтер'єрів домінують в цьому році?
Ну, що не будемо мучити Вас в очікуванні ... Починаємо!

vubor interera restorana
Правила вибору інтер'єру для ресторану: нюанси оформлення залу

Інтер'єр ресторану повинен повністю відповідати його концепції та стилю. Важливо, щоб єдина ідея втілювалася в усьому, починаючи від кухні і закінчуючи декором залу. Гармонійність, функціональність і практичність - це основна мета, яку потрібно досягти створюючи дизайн того чи іншого закладу громадського харчування. Так як, у нас мова йде про ресторани, то давайте докладніше розглянемо кілька особливостей розробки інтер'єру подібних закладів. Отже ...

1. Місце розташування

Від того де, знаходиться ресторан залежить і його інтер'єр. Наприклад, заклад, що розташований біля моря або з видом на нього, не повинен мати важкий громіздкий дизайн. Легкість і простота - це, так би мовити, саме воно в даному випадку. Ресторани, що знаходяться у вишуканих старовинних будівлях або історичному центрі міста, краще оформляти в ретро стилі. Для закладів розташованих в спальних районах або бізнес центрах бажано підібрати більш лаконічний, але в той же час не сірий інтер'єр.

2. ЦА (цільова аудиторія) або потенційні клієнти

Починаючи оформлення залу, спробуйте чітко уявити образ потенційних відвідувачів Вашого закладу. Максимально точно врахуйте їх вимоги. Наприклад, якщо Ваша цільова аудиторія - це досить заможні люди, то у вас повинно бути все «по-багатому». Дешевий декор і пошарпані скатертини тут не прокатять.

3. Загальна ідея

Ідея (концепція) є основою створення інтер'єру будь-якого ресторану. Перш за все, визначтесь з тим, чи буде це елітний, дорогий ресторан або затишнеий сімейний заклад, а потім вибираєте відповідний дизайн. Іншими слова, якщо Ви збираєтеся відкрити вишуканий французький ресторан, то недоречно в ньому використовувати елементи оформлення в японському стилі.

oshubki oformleniya interera restorana
Головні помилки в створенні інтер'єру ресторану

Оформляючи інтер'єр ресторану, зверніть увагу на такі моменти:
  • декор
Тут головне не перестаратися. Величезна кількість декоративних аксесуарів стомить відвідувачів. До того ж інтер'єри, в яких багато всяких дрібничок, статуеток і інших дизайнерських предметів, складно прибирати: в них накопичується багато пилу. Та й, пересуватися в приміщеннях з подібним оформленням не дуже зручно.
  • комунікації під стелею
Залишати не прикритими на стелі всілякі труби: систему пожежогасіння, вентиляцію та іншу комунікацію - це величезна помилка. Дуже рідко, практично ніколи, даний дизайнерський крок приносить закладу користь і робить його більш популярним. Відкрита система комунікації - це не естетично і не безпечно.
  • дублювання інтер'єрів
Копіювати інтер'єр успішного закладу - нерозумно і ризиковано. Споживачі відразу помітять підступ. Так що, розраховувати на аналогічне визнання з боку клієнтів не варто. Придумайте щось своє, новеньке, а не крадіть ідеї у інших.
  • «фальшиве» графіті
Не можна обманювати відвідувачів, видаючи шпалери з цегляною кладкою за натуральний камінь або імітувати графіті якимось дешевим фото-малюнком. Не економте, покличте професійного вуличного художника. Нехай він створить ексклюзивну картину на справжній цегляній або бетонній стіні.
inerieru restoranov
  • якість і практичність
Виконувати роботу потрібно професійно і якісно. Розбийте всі процеси оформлення інтер'єру на певні етапи і чітко стежте за ними. Врахуйте, що в залі має бути достатньо місця між столами, щоб люди могли вільно обходити один одного. Не загороджуйте проходи зайвим декором. Слідкуйте за тим, щоб Вашим клієнтам було комфортно і зручно.

У ногу з модою!

Мода - штука мінлива і примхлива. До слова, тенденції в оформленні інтер'єру ресторану можуть змінюватися раз на квартал. Так що, вибираючи дизайн свого закладу, грунтується не тільки на останніх трендах, але і на самій ідеї. Пам'ятайте, що кожне місце несе свою неповторну атмосферу, а інтер'єр допомагає повністю розкрити її.
У нинішньому році в оформленні інтер'єрів ресторанів домінують натуральні матеріали: камінь, шкіра, дерево і т.п. Простота і легкість - фішка року! Максимум простору, мінімум перегородок і непотрібної мішури, більше повітря і світла - ось основні тенденції створення дизайну успішного ресторану. Яскраві кольори повертають собі лідируючі позиції. Ніжний лавандовий, кричущий пурпурний, соковитий зелений, сливовий, м'ятний, блакитний і кораловий нині в моді! Це не може не радувати дизайнерів, які вже неабияк втомилися від пастельних тонів і чорно-білих відтінків. З'являється простір для творчості. Зараз модно поєднувати непоєднуване. Грати з різними кольорами, фактурами, а також, техніками. Актуально використання предметів мистецтва: скульптур, картин, панно. Тільки врахуйте, що їх не повинно бути багато. Достатньо акцентувати увагу на якійсь одній деталі, яка стане родзинкою Вашого закладу.

oformlenie interierov restoranov
На закінчення

Створювати інтер'єр ресторану потрібно з душею. Пам'ятайте, клієнти повинні бути задоволені і ситі. Подаруйте їм атмосферу ненав'язливого свята або відпочинку. Повірте, у Вас не буде відбою від відвідувачів. Також, не забудьте обладнати ресторан якісними і надійними приладами, які допоможуть творити справжні кулінарні шедеври. На сторінках нашого інтернет-сайту ви запросто знайдете краще професійне обладнання для власного закладу. Фахівці ЗТО «Олегія» завжди підкажуть Вам ідеальний варіант кухонної техніки для будь-якого закладу громадського харчування.