Вибір посудомийних машин
2015-09-28
Абсолютно всі ресторани та інші місця громадського харчування регулярно стикаються з непростою проблемою. Необхідно не просто вимити посуд, а зробити це якомога швидше при цьому якісно. Проте зробити це вручну набагато важче, ніж при використанні посудомийної машини.
Саме з цієї причини для забезпечення ідеальної чистоти посуду і столових приладів більшість підприємств все частіше стали встановлювати у себе в приміщеннях цей корисний агрегат. Перед тим як придбати даного миючого помічника враховуються певні параметри: режим роботи (періодичний або постійний), а також її продуктивність.
Види посудомийок для ресторану
Як же виглядає посудомийна машина для ресторану? Існує кілька видів:
Посудомийки з фронтальним завантаженням
Якщо приміщення невелике відмінно підійде посудомийна машина з фронтальним типом завантаження. Вони дуже компактні і зручні. Їх можна підключати як до однофазної електромережі, так і до трифазної. Посудомийні машини фронтальні для ресторанів розміщуються під стільницею, де мийна ванна або ж під барною стійкою. Завдяки цьому суттєво економиться робочий простір. Що стосується продуктивності таких спеціальних машин, то вона становить 500 тарілок за 1:00.
Режим мийки, який відбувається в цих машинах, здійснюється в 2 етапи:
1 етап: безпосередньо сама мийка із застосуванням спеціалізованих миючих засобів з температурою близько 55-60 С Цельсія
2 етап: посуд обполіскується і стерилізується
Посудомийки купольні
Для ресторанів, які вміщують в себе середню кількість посадочних місць, а також більш великих приміщень правильніше буде використовувати посудомийні машини купольні. Машини такого типу дозволять вам завантажити в неї крім буланих приладів і посуду різні розноси і будь-який інший інвентаря не кухні.
Купольні посудомийні машини для ресторанів досить часто додатково оснащені спеціальними робочими столами. На них можна попередньо накопичувати і обполіскувати забруднену воду і крім цього її сушити. Продуктивність такої машини становить до 1200 тарілок за годину.
Що стосується режиму мийки в посудомийках купольного типу, то він здійснюється в 3 етапи:
1 етап: сам процес миття складає всього на всього 2 хвилини, далі до завантаження нового посуду вже готуватися наступна корзинка
2 етап, який відбувається, називається ополіскування
3 етап - це гігієнічна обробка
Спеціальні машини для миття посуду в ресторанах - дуже корисне потрібне обладнання необхідне для кожної професійної кухні. Адже зовнішній вигляд і чистота кухонного посуду один з головних атрибутів для поважаючого себе закладу.
Для особливо великих ресторанів, де потік відвідувачів дуже великий рекомендується використовувати машини для миття посуду касетного, конвеєрного типу - в них завантажувальний процес завантаження і вивантаження повністю автоматизований. А це дуже зручно при великій кількості відвідувачів. До того ж це суттєво економить час.
Досвід, набутий за останні кілька років, успішно довів, що миття посуду вручну ніколи не дасть вам такого результату, який буде, досягнутий за допомогою посудомийної машини. У людини немає такої великої швидкості, яка встановлена в посудомойке. Саме тому найголовнішим їх перевагою є суттєва економія часу, миючого засобу, води. Це відбувається від того, що працює машина в режимі економії і даремно корисні ресурси не витрачає.
Посудомийки для ресторанів - це запорука успіху, престижу і ідеальної чистоти!
Саме з цієї причини для забезпечення ідеальної чистоти посуду і столових приладів більшість підприємств все частіше стали встановлювати у себе в приміщеннях цей корисний агрегат. Перед тим як придбати даного миючого помічника враховуються певні параметри: режим роботи (періодичний або постійний), а також її продуктивність.
Види посудомийок для ресторану
Як же виглядає посудомийна машина для ресторану? Існує кілька видів:
Посудомийки з фронтальним завантаженням
Якщо приміщення невелике відмінно підійде посудомийна машина з фронтальним типом завантаження. Вони дуже компактні і зручні. Їх можна підключати як до однофазної електромережі, так і до трифазної. Посудомийні машини фронтальні для ресторанів розміщуються під стільницею, де мийна ванна або ж під барною стійкою. Завдяки цьому суттєво економиться робочий простір. Що стосується продуктивності таких спеціальних машин, то вона становить 500 тарілок за 1:00.
Режим мийки, який відбувається в цих машинах, здійснюється в 2 етапи:
1 етап: безпосередньо сама мийка із застосуванням спеціалізованих миючих засобів з температурою близько 55-60 С Цельсія
2 етап: посуд обполіскується і стерилізується
Посудомийки купольні
Для ресторанів, які вміщують в себе середню кількість посадочних місць, а також більш великих приміщень правильніше буде використовувати посудомийні машини купольні. Машини такого типу дозволять вам завантажити в неї крім буланих приладів і посуду різні розноси і будь-який інший інвентаря не кухні.
Купольні посудомийні машини для ресторанів досить часто додатково оснащені спеціальними робочими столами. На них можна попередньо накопичувати і обполіскувати забруднену воду і крім цього її сушити. Продуктивність такої машини становить до 1200 тарілок за годину.
Що стосується режиму мийки в посудомийках купольного типу, то він здійснюється в 3 етапи:
1 етап: сам процес миття складає всього на всього 2 хвилини, далі до завантаження нового посуду вже готуватися наступна корзинка
2 етап, який відбувається, називається ополіскування
3 етап - це гігієнічна обробка
Спеціальні машини для миття посуду в ресторанах - дуже корисне потрібне обладнання необхідне для кожної професійної кухні. Адже зовнішній вигляд і чистота кухонного посуду один з головних атрибутів для поважаючого себе закладу.
Для особливо великих ресторанів, де потік відвідувачів дуже великий рекомендується використовувати машини для миття посуду касетного, конвеєрного типу - в них завантажувальний процес завантаження і вивантаження повністю автоматизований. А це дуже зручно при великій кількості відвідувачів. До того ж це суттєво економить час.
Досвід, набутий за останні кілька років, успішно довів, що миття посуду вручну ніколи не дасть вам такого результату, який буде, досягнутий за допомогою посудомийної машини. У людини немає такої великої швидкості, яка встановлена в посудомойке. Саме тому найголовнішим їх перевагою є суттєва економія часу, миючого засобу, води. Це відбувається від того, що працює машина в режимі економії і даремно корисні ресурси не витрачає.
Посудомийки для ресторанів - це запорука успіху, престижу і ідеальної чистоти!