Array
(
    [0] => Array
        (
            [name] => Русский
            [code] => ru
            [image] => ru.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/articles/
            [redirects] => information/articles
            [redirectst] => 
            [id] => 2
        )

    [1] => Array
        (
            [name] => Ukrainian
            [code] => ua
            [image] => ua.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/articles/
            [redirects] => information/articles
            [redirectst] => 
            [id] => 3
        )

    [2] => Array
        (
            [name] => English
            [code] => en
            [image] => gb.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/articles/
            [redirects] => information/articles
            [redirectst] => 
            [id] => 1
        )

)
Русский Ukrainian English
063 686-23-89
057 780-57-30
050 303-40-24
098 930-74-54
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
info@olegiya.com.ua
0 товаров
0 грн.

    



 


    

Список статей

16.01.2018

Солодка вата: трошки історії і не тільки ...

Солодка вата - це страва, яка відома всім і кожному. Будь-яка дитина і, навіть, чого лукавити, доросла людина, бажає хоч разочок спробувати такі ласощі. Звичайно! Адже вата, зроблена з цукру, не тільки звучить заманливо, але і виглядає дуже цікаво. А як Ви думаєте, коли «народилася на світ» ця цукрова смакота? Не знаєте?! Тоді ми Вам відповімо. Ще в далекому ХІV столітті в Італії з'явилися це вишукані ласощі. Ось тільки покуштувати їх могли виключно багаті люди. В ті часи, технологія виробництва солодкої вати вимагала високого рівня майстерності. Лише найкращі кондитери могли приготувати даний десерт. І коштувало це задоволення недешево ... Починаючи з ХVІІІ століття кухарі стали придумувати різні прикраси з цукрової вати. Популярним було приготування с ..

12.01.2018

Все, що Ви хотіли знати про куттери

У нашій статті мова піде про одне з найважливіших, функціональних і практичних пристосувань на професійній кухні. Здогадалися про що? Вірно! Сьогодні ми поговоримо про куттери. Дане обладнання є ідеальним помічником для кухаря. Воно дозволяє швидко і якісно приготувати соус, мус, паштет, майонез, крем-суп і навіть тісто. Такий агрегат бездоганно подрібнює горіхи, шоколад, сухофрукти, зелень, сир, м'ясо та інші продукти. Він обов'язково знайде своє місце і стане незамінним в кафе, ресторанах, столових, барах, піцеріях, кондитерських і м'ясо-ковбасних цехах. Як бачите, куттери, - ох, які важливі предмети на кухні! Тому, ми вирішили детальніше розповісти про цю «чудо-техніку». Тут Ви дізнаєтеся про кращих виробників даних приладів, а також, знайдете відповідь на питання про те, як н ..

09.01.2018

Технологія су-вид: що це і з чим його «їдять»?

На сьогоднішній день су-вид є одні з найбільш «модних» методів приготування їжі. Він має на увазі готування продукту, запечатаного в спеціальну вакуумну упаковку і вміщеного в водяну баню. При цьому температура приготування їжі не перевищує 70 градусів. Такий спосіб термічної обробки вважається вельми популярним і незвичайним. Він дозволяє зберегти максимум корисних речовин, а також, створити неповторні і яскраві смакові комбінації. За допомогою су-виду можна легко створити кулінарний шедевр, який просто «розтане в роті». Відмінності су-виду і звичайного варіння Технологія су-вид має два основних критерії, які відрізняють його від простого варіння: вакумна упаковка; низька температура приготування їжі. По-перше, їжа, яка готується в су-вигляді, поміщена в спе ..

27.12.2017

Кухонний інвентар і обладнання для бару: секрети успіху

Бар - це дуже популярний і прибутковий заклад. Він може принести своєму власникові хороший дохід. Але, щоб так і було, необхідно обладнати його спеціальною технікою і кухонним інвентарем. Не можна бездумно підходити до вибору барного обладнання. Халатність і неуважність в цій справі неприпустима! Правильна комплектація бару є запорукою успіху Вашого «дітища». Тому, ми підготували для Вас, дорогий читачу, дану статтю. Вона не дасть помилитися у вирішенні такого питання. Читайте уважно, запам'ятовуйте і застосовуйте отримані знання на практиці! Барне обладнання В першу чергу мова піде про барну станцію. Дане обладнання вважається невід'ємною і центральною деталлю будь-якого бару. Воно дозволяє максимально зручно розмістити кухонне начиння, техніку, інгре ..

18.12.2017

Вибираємо холодильну вітрину з розумом!

Холодильна вітрина - це важливий атрибут будь-якого продовольчого магазину, супермаркету, ресторану, їдальні і т.д. Без цього обладнання неможливо правильно зберігати різні харчові продукти і готові страви. Воно є невід'ємною деталлю будь-якого торгового залу. Отже, до вибору даної продукції потрібно підходити максимально виважено, ретельно і серйозно. Ну що ж, дорогі читачі, щоб у Вас не виникло ніяких складнощів при покупці холодильної вітрини, ми підготували цю статтю. Читайте уважно і запам'ятовуйте! Критерії вибору Перед тим, як придбати холодильну вітрину дайте собі відповідь на такі питання: Де я хочу розмістити дане обладнання? Які продукти я буду зберігати в такий вітрині? Яка вартість цієї установки мені підійде? Ну що, Ви відповіли? Тільки чесно! Немає сен ..

07.12.2017

Хот-доги: смачно, ситно і прибутково!

Дорогі читачі, сьогодні ми поговоримо з Вами про «гарячих псів». Здивовані ?! Не варто ... Розповідати про чотирилапих друзів людини ми не будемо, та й нема чого. Як не дивно, далі мова піде про популярну страву, під назвою хот-дог. Така їжа відома в усьому світі. Вона ситна, неймовірно смачна і не дорога. Тому, якщо Ви хочете зайнятися фаст-фуд торгівлею, а точніше, продажем хот-догів, то повірте, гарний прибуток Вам забезпечений. Але ... Перш ніж почати цю справу, потрібно знати деякі тонкощі ... Трошки історії ... Щоб будувати світле майбутнє, необхідно пам'ятати про те, що було в минулому. Традиційний американський хот-дог має німецькі корені. А все тому, що один м'ясник з Франкфурта придумав довгі ковбаски «dachshund», що в перекладі з німецької означає «такса». Ці ковбаски і ..

04.12.2017

Правила заморожування, зберігання і розморозки риби

Замороження морепродуктів і риби - це найкращий спосіб зберігання харчової сировини даного типу. Вона дає можливість зберегти максимум корисних властивостей таких продуктів. Але, слід пам'ятати, що заморожувати рибу, креветки, кальмарів, крабів, мідій і інших «водних мешканців» потрібно правильно. Не можна, просто взяти рибку і закинути в морозильну камеру, тому що її смак може неабияк постраждати. Пам'ятайте, дотримуючись ключових правил заморозки, зберігання і розморожування такої делікатної їжі Ви отримаєте високоякісний вихідний продукт. Швидкість і технологія заморозки Залежно від швидкості замерзання риби і морепродуктів, виділяють три способи заморозки даної сировини: Повільна заморозка (за годину заморожується 0,5 см продукту). Прискорена замороз ..

29.11.2017

Тонкощі японської кухні: обладнання для суші-бару

Суші - це популярна страва не тільки в Японії, але і в Україні. Практично в кожному місті нашої країни є суші-бари, які пропонують відвідувачам екзотичні азіатські страви. І, повірте, ці заклади рідко пустують. Вони підкуповують клієнтів своїм меню. Звичайно, складно відмовитися від можливості покуштувати роли, суші, салати, супи та інші страви японської кухні ?! Але мало хто знає, що для приготування такої їжі потрібні не тільки вмілі руки кухарі, але і хороше обладнання. Тому, давайте скоріше заповнимо прогалину в цих знаннях. Ну, що ж - поїхали! Суші бар - це заклад, в якому готують і подають найвідоміші страви країни висхідного сонця. Він підкуповує нас яскравим колоритом, цікавим оформленням залу і незвичайною подачею їжі. Ключовим критерієм успіху такого закладу є правильно пі ..

27.11.2017

Страви для фаст-фуду з жаркої Мексики

Мексиканська кухня - це ситно, просто і смачно! Вона є істинним раєм для м'ясоїдів. Адже тут обожнюють використовувати даний продукт у всіх його варіаціях. Не секрет, що мексиканці люблять гостру їжу. Вони вважають за краще вживати їжу «з перчинкою». І це не дивно! Тонкий і яскравий смак мексиканських страв вражає смакові рецептори, навіть найвибагливіших гурманів. Варто зазначити, що для приготування таких страв не потрібно спустошувати свій гаманець, купуючи дорогі і важкодоступні інгредієнти. Все, що Вам може знадобитися є в звичайних супермаркетах і магазинах. Так що, не будемо втрачати час дарма! Давайте, впритул наблизимося до цієї «вибуховий» кухні ... «Універсальний» коржик Щоб приготувати такі популярні мексиканські закуски, як: кесаділья, такос, буріто і фахітос, нео ..

22.11.2017

Покрокове керівництво: відкриваємо власний ресторан

Ресторанний бізнес є досить прибутковою справою. Звичайно! Адже важко знайти тих, хто не любить відвідувати ресторани !? Кожен з нас, хоча б раз в житті побував в такому закладі і покуштував дивовижні страви ... Дорогі читачі, ми вирішили дати Вам кілька слушних порад з приводу того, як відкрити власний ресторан і не прогоріти. Пам'ятайте, правильна організація роботи Вашого дітища, принесе гарні плоди. Тому, читайте уважно статтю і мотайте на вус! Місце і приміщення Розташування Вашого ресторану грає важливу роль. Хочете багато клієнтів? Тоді не ховайте від них свій заклад. Нехай вын знаходиться в людному місці зі зручною транспортною розв'язкою. Пам'ятайте, щоб заклад громадського харчування мав хорошу відвідуваність - відривайте його близь офісних центрів, парк ..