Array
(
    [0] => Array
        (
            [name] => Русский
            [code] => ru
            [image] => ru.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/articles/
            [redirects] => information/articles
            [redirectst] => 
            [id] => 2
        )

    [1] => Array
        (
            [name] => Ukrainian
            [code] => ua
            [image] => ua.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/articles/
            [redirects] => information/articles
            [redirectst] => 
            [id] => 3
        )

    [2] => Array
        (
            [name] => English
            [code] => en
            [image] => gb.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/articles/
            [redirects] => information/articles
            [redirectst] => 
            [id] => 1
        )

)
Русский Ukrainian English
063 686-23-89
057 780-57-30
050 303-40-24
098 930-74-54
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
info@olegiya.com.ua
0 товаров
0 грн.

    



 


    

Список статей

16.11.2017

Особливості застосування мармітів: ключові характеристики, критерії вибору і види

Марміти - це далеко не найпопулярніші «гості» на кухні. Однак нехтувати цим обладнанням не слід. Припустимо, Вам потрібно, щоб приготована страва довгий час залишалася гарячою. Що ж для цього робити? Не підігрівати ж її кілька разів на плиті! Ось тоді на арену виходять марміти. Вони будуть довгий час підтримувати їжу в теплому стані. Тому, якщо Вам потрібно постійно подавати гарячу їжу, тоді без мармітів не обійтися. Також, в даних установках можна презентувати приготовані страви. Зауважте, відвідувачі, які заходять до їдальні або кафе, в першу чергу бачать марміти з готовими ласощами. Вони можуть вільно вибрати все, що хочуть покуштувати, адже зовнішній вигляд страви вже їм зрозумілий. Марміти входять в лінію роздачі, яку встановлюють в певному закладі громадського харчування. Вони дають ..

13.11.2017

Кухонне обладнання та меблі з нержавіючої сталі: переваги, види і тонкощі вибору

Популярність кухонних меблів і устаткування з нержавіючої сталі зростає з кожним днем. Звичайно! Це й не дивно ... Такі вироби відрізняються високою міцністю, довговічністю і оригінальним зовнішнім виглядом. Меблі з нержавійки користуються величезним попитом в торгових центрах, закладах громадського харчування, виставкових павільйонах і т.д. Без них неможливо уявити нормальне функціонування супермаркетів, магазинів, промислових підприємств, ресторанів, кафе, їдалень та інших закладів. Так що, робимо висновок: обладнання з нержавіючої сталі - це завжди практично, вигідно і зручно! Основні переваги обладнання з нержавіючої сталі Як і будь-який матеріал, нержавіюча має свої плюси і мінуси. Давайте розглянемо їх детальніше. Отже, переваги виробів, виконаних з даного матеріалу: ..

26.10.2017

Жарочні шафи: конструкція, види і критерії вибору

Будь-яка професійна кухня не може обійтися без цього агрегату. Жоден кухар не ризикне без нього готувати соковите мяско, смачну рибку і овочі. Ну що, Ви здогадалися, про що піде мова? Абсолютно вірно! У даній статті ми розповімо Вам про жарочні шафи: ознайомимося з їх функціональними можливостями і видами, а також, зазначимо основні критерії вибору цієї техніки. Отже, сідайте зручніше в свій «трон». Ми починаємо розповідь ... Жарочна шафа - це свого роду універсальний агрегат. З її допомогою кулінар запросто приготує дивовижні м'ясні, рибні, овочеві страви, а також, хлібобулочні вироби. Зовні дане обладнання виглядає як металева коробка з подвійними стінками і теплоізоляцією. На лицьовій панелі пристрою розміщується панель управління. Усередині шафи є секції (зони), ..

08.10.2017

Лінія роздачі для їдальні: як зробити правильний вибір?

Жодна їдальня не може обійтися без лінії роздачі. І це не дивно. Таке обладнання дозволяє клієнтам швидко вибрати бажані страви і приступити до трапези. Правильно організована роздавальна лінія створює позитивний імідж закладу, а також, істотно прискорює процес обслуговування відвідувачів. Так що, Вам доведеться трохи попрацювати і підібрати найоптимальніше обладнання для власної їдальні. Ми із задоволенням допоможемо Вам вирішити це завдання. Отже ... Лінія роздачі є невід'ємним атрибутом будь-якого закладу громадського харчування, який практикує систему часткового самообслуговування. Вона виконує такі функції: вигідно презентує готові страви і напої; збільшує прохідність залу; створює найкращі умови для короткочасного зберігання їжі; прискорює процес обслуговування; забезп ..

04.10.2017

Бізнес-ідея: відкриваємо кав'ярню з нуля

Кав'ярня є однією з найприбутковіших і швидко окуповувальних точок громадського харчування. І це не дивно. Адже націнка на чашечку кави може доходити до 600%, а на чай - до 1000%. Так що не пропустіть чудову можливість відкрити свою справу. Ми підкажемо Вам з чого почати! Отже ... Вибираємо місце і приміщення для кав'ярні Для початку, визначтеся з місцем розташування свого «дітища». Врахуйте, що кращими варіантами вважаються: великі офісні центри, парки, сквери, майданчики біля вищих навчальних закладів та інші людні місця. Що стосується приміщення, то все залежить від того, скільки і яких клієнтів Ви хочете обслуговувати. Уточнюємо: якщо Ви розраховуєте задовольняти смакові рецептори справжніх гурманів, при цьому, будете продавати рідкісні і дорогі сорти кави, тоді Вам вис ..

29.09.2017

Вибір миючого засобу для посудомийки: щоб все блищало!

Посудомийна машина - це обладнання, без якого не може повноцінно функціонувати жоден ресторан, бар, кафе, їдальня, піцерія, закусочна і т.п. Вона давно втратила статус «непотрібної забаганки» і зайняла ключове місце на професійній кухні. За допомогою даного агрегату можна оперативно і якісно відмити гору посуду. Зауважте, що вручну Ви навряд чи так швидко впораєтеся з цим завданням. Але є одне "але". Якщо Ви хочете, щоб посудомийка виконувала свої обов'язки на всі сто, тоді підберіть для неї оптимальний миючий і ополіскуючий засіб. Врахуйте, права на помилку у Вас немає. Купили погану «хімію», вважайте, - зламали посудомийку! Щоб Вас не торкнулася подібна доля, скористайтеся нашими порадами. Читайте уважно і запам'ятовуйте! Чим мити посуд в машинці? На сьогоднішній д ..

26.09.2017

Піцу люблять всі!

У наш час важко знайти людину, яка б не любила піцу! Це проста і смачна італійська страва підкорила мільйони ... Італійці не були першими, хто виклав продукти на корж з тіста і запік його, але саме їм вдалося підібрати найбільш поєвальні продукти і прийоми їх приготування, що припали до смаку всім народам світу. Основою смаку італійської піци є: тісто, соус (в основному-томатний), і сир. Тісто-же навіть в Італії застосовують не однакове. У південних регіонах - віддають перевагу більш товстому і м'якому тісту, на півночі-більш прісному і тонкому. Загальним і незмінним залишається лише використання борошна з твердих сортів пшениці і кількість дріжджів (приблизно 2-5 грам на 1 кг.тіста), набагато менш поширена піца на листковому тісті. У найбіль ..

18.09.2017

Секрети приготування ідеальних страв у фритюрниці

Сьогодні, дорогий читачу, ми поговоримо про те, як правильно готувати смачну їжу у фритюрі. Дізнаємося, що потрібно робити, щоб їжа, обсмажена в великій кількості масла, виходила хрусткою зовні і соковитою всередині? Так що, давайте скоріше розберемося з усім цим ... Ви, готові? Тоді, починаємо! Для початку, визначимося з тим, що означає даний спосіб готування. Фритюр - це тваринне або рослинне масло, розігріте до високої температури. Він використовується для глибокого обсмаження овочів, м'яса, риби і борошняних виробів. Страви, приготовані у фритюрі, є одними з найпопулярніших у всьому світі. На сьогоднішній день більшість закладів громадського харчування мають в своєму «арсеналі» електрофритюрниці. Готувати на таких приладах більш безпечно і зручно, ніж в звичайних ка ..

17.09.2017

Мийні ванни з нержавіючої сталі: види і правила вибору

Мийна ванна - це найважливіший атрибут на професійній кухні. Жоден заклад громадського харчування не обійдеться без такого обладнання. Звичайно! Якщо у Вас немає мийки, Ви не зможете вимити руки, очистити брудний посуд і підготувати продукти до приготування. Тому, не важливо, відкриваєте Ви новий заклад або розширюєтесь, Вам в кожному випадку знадобитися мийна ванна з нержавіючої сталі. Ви здивовані? Чому саме з нержавійки? Відповідь проста: цей матеріал довговічний, практичний і естетично привабливий. Сталеві мийки прослужать своїм власникам довгі роки. Вони стійкі до механічних пошкоджень і прості в обслуговуванні. Порада: купуючи мийну ванну з нержавіючої сталі зверніть увагу на товщину стінок - занадто тонкі (близько 1 мм) - легко погнутися і «протруться», в буквальному сенсі цьо ..

11.09.2017

Барна станція: призначення, комплектація і правила вибору

Станція бармена - це серце будь-якого нічного клубу або бару. Вона є робочим місцем професійного бармена. Дане обладнання має бути зручним і функціональним. Звичайно! Адже клієнти приходять в подібні заклади, щоб відпочити, розслабитися, а також, отримати задоволення від вишуканих напоїв і страв. Ніхто не хоче чекати довго свої замовлення, дивитися, як бармен порпатися в пошуках необхідного посуду і алкоголю. Тому, ретельно підбирайте барну лінію. Пам'ятайте, у Вашого бармена все повинно бути під рукою. Чим швидше він зробить напій, тим швидше гість вип'є його і замовить новий. Так що, створіть оптимальні умови для роботи бармена, і він принесе Вашому закладу відмінний дохід. Призначення барной станції Правильно укомплектована станція бармена вирішує відразу кілька важливих завдань ..